1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam mam pytanie odnosnie fsd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Bajur, Październik 29, 2013.

  1. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    jestem nowym posiadaczem kosoli rgh z fsd 3 moje pytanie i problem sa nastepujace nie wiem jak wejsc w uistawienia konsoli zeby znienic np rozdzielczosc lub sprawdzic jakego mam dasha poprostu jak chce wejsc moj fsd tak jak by sie restartuje a jak wyjsc z gry interfejsu konsoli to samo reset fsd i wtedy jestem w fsd.
    2 sprawa jest taka je jak kopiuje cos z dysku zew na dysk wew lub co kolwiek w menadzerze plkow freestyle to po zakonczeniu nie da sie wcisnac ok lub nawet anuluj. musze niby wejsc do interfejsu konsoli co skutkuje restertem fsd wie ktos co mozna cos z tym zrobic czy tak po prostu jest
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trzymaj RB przy starcie konsoli ,lub w fsd wcisnij GUIDE na padzie i wybierz ustawienia systemu.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    przeciez mowie ze jak chce wejsc do ustawien z przycisku guide resetuje mi fsd jabar nie masz moze jakis innych pomyslow moze to zle cos skonfigurowal fsd
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Więc rb trzymaj podczas startu konsoli....
    W ogóle, to wrzuć świeża kopię fsd, bo masz coś skopane..wcześniej wywal starą.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    a latwo sie wgrywa nowego fsd bo ja sie nie znam da rade swierzak z tym nic nie poknoce? przez rb tez nie idzie nic




    nie umiem ile takie cos kosztuje wgranie fsd
    DO ZAMKNIECIA UDALO SIE PRZEINSTALOWAC DZIALA JAK NALEZY :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum