1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam, mam pytanko co do dodatkow z xbl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Radek mann, Luty 20, 2008.

  1. Radek mann

    Radek mann Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jest taka mozliwosc? kolega sobie kupil dodatkowe samoloty w ace 6
    i zeby jakos mi je przeslal czy cos w tym stylu? te dodatki zapisuja sie na dysk?
    moze ktos mi cos o tym powiedziec?
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: witam, mam pytanko co do dodatkow z xbl

    Nie ma takiej mozliwosci.
     
  4. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    No i widze nie musze pisać ;d next Tematu napisze więc tu Nasunoł mi sie pomysł mianowicie taki ktoś ma mspoints kupuje dodatkowe mapy do gry.. kosztuje go to 1200msp no i potem sciaga se na hdd ale potem musi je usunac i znowu je pobiera ale juz nie placi ;d bo jest to zapisane ze dany gametag ma prawo pobrać bo zapłacił. No i teraz jak ktoś pujdzie na innej konsoli odpali swój profil i bedzie chciał se pobrać czy da sie te mapki pobrać na innej konsoli próbwał ktoś z was. Z tego co wiem tak kombinują na PS 3 ;D
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    uda sie pobrac ale beda tylko na tym koncie dzialaly,do tego musisz byc wtedy podpiety do live i online
     
  6. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Koncie czy konsoli? Coś mi się obiło o uszy że pobrane dodatki działają tylko na danej konsoli. Czemu jednak zaprzecza wersja dodatków do fallouta które można wgrać bezpośrednio na dysk i działają...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    co do 2:w niektorych gierkach to nie zadziala,pad numer 1 bedzie kontem glownym i jedynym ktorym mozna grac

    co do 1:podobnie,jak odetna cie od neta to nie dziala dlc;]


    @FRYC
    na konsoli na ktorej zassales dodatek-dziala on na wszystkich kontach
    jesli konto na innej konsoli przywrocisz-dziala tylko na tym koncie po zalogowaniu do live
     
  9. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    I co panowie jak sadzicie ten sposób z xboxonline może działać :? Jak ktoś zrobi testa to niech napisze ;d Bardzo by to było przydatne info.
     
  10. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Moje zdanie nie kombinuj bo ci M$ skróci czas korzystania z live'a.
    Juz na innych forach pisali, ze sposob dziala ale ogolnie ludzie sie boja. Twoja decyzja.

    PS. Poza tym to strasznie męczący sposób no ale coś za coś.
     
  11. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Męczący sposób? Zalogować sie na konto znajomego i pobrać ponownie ten dodatek z live? O tak bardzo męczące. Mimo, że nie testowałem to jestem przekonany, że jednak działa. Co ci szkodzi spróbować, najwyżej M$ ci konsolę zbanuje. :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum