1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam PoMOcY:d

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MISSIEK90, Luty 25, 2013.

  1. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec mam Kolejne zapytanie Dla bardziej doswiadczonych niz ja:D .;:) Posiadam Xboxa 360>Czarnego parametry
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...bf08512c5.html daty produkcji
    Wersje Dashboardu 2.0.13599.0 JTAG NOK / RGH OK
    Model Płyty 12V--10.83A:5V--1A To raczej TRINITY>
    Naped Lite-ony> JEST NOWY NIE PRZEROBIONY JESZCZE

    I teraz Pytanie BO Posiadam tez Napęd od Xbox 360 tylko Biała konsola Jest to DVD-ROM DRIVE MODEL TS-H943 Toshiba Samsung Pisze na niej Ver. SEPTEMBER 2006
    I czy jak bym wyjoł z mojej konsoli ten Liteon- i przerobił ta Toshibe I WSADZIŁ czy by działało Pasowało ? Prosze doradzic lub powiedziec co brakuje zeby POmuc to postaram sie podac


    I PYTANIE CZY POTEM BY DZIALALY GIERKI PRZEROBIONE NA KONSOLI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie bedzie działać
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Takie coś nie zadziała.
    Zresztą po co chcesz ładować do slima jakiś stary napęd ? Jak chcesz grać w kopie to przerób sobie tego liteona.
     
  5. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tylko taka przerobka bedzie pewnie duzo kosztowac;/:
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no napewno ci sie zwróci pomyśl ile kosztuje gra
     
  7. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2011-08-16 data Xboxa :p na oko ile moze kosztowac?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przerób na LT, później tylko nagrywasz na płytki za ok. 5 zł (zależy jakie) i moment to Ci się zwróci.
     
  10. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ile moze kosztowac Na LT?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    z sierpnia, może być tam nowy liteon 1175, do którego jest LTU, ale koszt tego to 350-450zł..
    Ale najlepiej by było rozebrać konsole i być pewnym, jak jest starszy model liteon`a to koszt to ok. 100-120zł.
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najlepiej podbić do jakiegos serwisu co się tym zajmują i gość ci powie co i jak o ile masz kogos sprawdzonego
     
  13. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha Czyli radzisz rozebrac konsole i sprawdzic?:) Tylko jak to zrobic:p
     
  14. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie nie mam 1st konsola moja zielony jestem no chyba ze Ktos z krakowa jest i ma kogos :p
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Witam PoMOcY:d

    W tym wypadku rgh

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  17. MISSIEK90

    MISSIEK90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym wypadku rgh

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX. nie rozumiem ?:
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Witam PoMOcY:d

    RGH to przeróbka chipowa xboxa, pozwala m. in. dzięki niemu odpalać gry prosto z dysku, bez płyt, z resztą poczytaj na forum o tym w dziale JTAG/RGH,

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum