1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam.- Problem ACIII

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gaspar123, Maj 11, 2013.

  1. Gaspar123

    Gaspar123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum. Posiadam pewien problem z Assassin's Creed III, a mianowicie nie działa mi zakończenie kontr. Wciskam B i tworzy się slow, i jak mam zwolnione tempo to klikam np. X a Connor zamiast zabić to odpycha lekko przeciwnika i kończy się slow. Mam 15% gry, więc liczę na pomoc ;) Denerwujące jest to, że nie mogę wykończyć przeciwnika przez kontrę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w innych grach X działa???
     
  4. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może masz zmienione sterowanie w grze, sprawdź.
     
  5. Gaspar123

    Gaspar123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    X działa normalnie, a co do sterowania to zaraz sprawdzę - ale wydaje mi się, że jest dobrze bo w tutorialu mi pisało, że X- wykończenie przeciwnika itd. Wszystko ładnie działa, tylko w trybie kontry(parowania) jakby klawisze nie działają - czasami się uda coś wykonać, ale to rzadko.
     
  6. Gaspar123

    Gaspar123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety dalej nie działa, może w złym momencie klikam ? Chyba, że te opcje odblokowują się w jakimś momencie - mam 20% gry.
     
  7. theromanek100

    theromanek100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłbyś nagrać jakiś film jak kontrujesz i wrzuć go na jakąś stronkę. Wtedy zobaczę i może ci pomogę.
     
  8. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A gra orginalna czy pirat?? Jak pirat to zgraj jeszcze raz bo może źle zgrałeś
     
Wczytywanie...

Poleć forum