1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam, prosba o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pallmail, Listopad 17, 2012.

  1. pallmail

    pallmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na wstepie witam wszystkich serdecznie.

    mam xboxa z ixtreme 1.6 (tak mi sie wydaje, bo brat go miał przez 2 lata) -> jak moge to sprawdzic ?

    Dzis kupiłem oryginalne nba 2k13 i zainstalowałem update do konsoli , wymagany do nba 2k13.

    Po tym wczesniejsze gry wypalane przeze mnie assasin 2, tekken 6 nie odpalaja mi sie (wczesniej uzywalem plyty botujacej teraz nawet ona nie dziala)

    Co moge w tym wypadku zrobic, czy to wymaga jakiejs aktualizacji ? Czy moge to zrobic sam z pomoca pendriva czy laptopa ?

    Jak zrobic przerobke 1.6 do 3.0 ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Witam, prosba o pomoc

    Aktualizacja usunela ci przeróbkę napędu. Pora wybrać się do serwisu celem wygrania nowego LT 3.0

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  4. pallmail

    pallmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuję za odpowiedź lecz mogłem to jakoś ominąć ? czy mogę zrobic update w domowych warunkach? czy mogę nagrywać gry i grać w nie jeszcze ?
    Pozdrawiam
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Witam, prosba o pomoc

    Nie możesz tak jak wyżej kolega napisał cofnęła się przeróbka. Mogę ci ponoć zdalnie. Pisz na gg 36361756

    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  6. pallmail

    pallmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jeżeli przeróbka cofnęła się to mogę korzystać z xbox live bez żadnych obaw ;) ?
    dziekuje z góry
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Witam, prosba o pomoc

    mozesz spokojnie.

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum