1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam prosze o pomoc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciej Pintal, Luty 25, 2012.

  1. Maciej Pintal

    Maciej Pintal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MAm problem tego typu:
    kiedy wloze gierke do napedu przez chwile proboje ja odczytac slychac lekkie pykaniei po chwili pisze wysun dysk. probowalem juz rad z forum aby przesmarowac prowadnice ale nie pomoglo niestety co moge zrobic w tym kierunku. mam tego X od brata i wiem o nim tylko tyle ze mial wgrywane jakies nowe oprogramowanie czy nowa przerobka byla;/ prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gra oryginalna?
     
  4. Maciej Pintal

    Maciej Pintal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie konsola jest przerobiona i wszystkie gry mam nagrane
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie jaka przerobka i jaka gra ?
     
  6. Maciej Pintal

    Maciej Pintal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie w tym problem ze nie mam pojecia jaka przerobka a gry praktycznie wszystkie jakie posiadam. gry sie zaladuja dopiero po jakims czasie i p-o kilkakrotnym wysunieciu tacki ale jak juz ruszy to dziala bez zarzutow tylko problem ze startem gry

    ma ktos jakas propozycje??

    Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji edytuj // xXmlodythcXx
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wymienic lasera

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Maciej Pintal

    Maciej Pintal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam np burnout paradise idzie normalnie po chwili i chodzi bez zarzutow tylko fifa 12 blur nhl faight night nie chca wogole isc jak odczytuje plyte i stukne w konsole od gory(pozycja lezaca konsoli) to fifa sie wlaczy oraz blur)to napewno wina lasera??
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. Maciej Pintal

    Maciej Pintal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a regulacje podniesienie czy jakas kalibracja lasera nic nie da?? naped liteon
     
  11. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Możesz spróbować kalibracji itp, ale to rozwiązanie raczej krótkotrwałe.
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wtedy skonczysz laser kompletnie. Nowy kosztuje 30zl a wymiana jest banalnie prosta.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    http://xboxforum.pl/artykuly-f27/blad-brudna-plyta-naprawa-regulacja-lasera-932.html ryzyko zero możesz spalić laser, i metoda działa od 1-2miechów
     
Wczytywanie...

Poleć forum