1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam xbox live (zrobienie konta)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anih1, Listopad 16, 2009.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam zarejestrowałem się na xbox.com i teraz weszłem na xboxa mojego i "odzyskaj tag gracza" (zrobilem sobie tag itp. ) . i w logowaniu do xboxa live pisze

    "USTAWIENIA REGIONALNE NIE SĄ OBSLUGIWANE" ..usluga xbox live nie jest dostepna ustawnień regionalnych związanych z danym windows live id .. wprowadź inny windows live id . ? > to znaczy że musze co ? zmienic region > z polski na jakiś inny na tej stronce xbox.com (w tym profilu ?)

    szukalem tego ale nie znalazłem tego gdzie tam można zmienić kraj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    mi sie wydaje ze masz bana . albo zarejestruj nowe konto przez XBOXA
     
  4. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie mam bana ,, bo jakbym miał bana ? jak nie gram w piraty, a dyska twardego nie mam i tam też nie mam gier , po prostu dziś kupiłem kabel ten sieciowy i podłaczylem do liveboxa , i do x360, i chce zrobić sobie to konto na xbox live. tylko musze kupić jeszcze to konto gold żebym mógł grac przez neta chyba ? , w xbox.com dałem na region POLSKA
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    zeby grać tak ale żeby mieć nie...
    nie wiem ja sie nie znam mam bana

    PS. nie ma XBL POLSKA
     
  6. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok dzieki , ale jak zmienić w Xbox.com | Home region na koncie ? bo nie można chyba , musze zrobić nowe konto ? ... to jak dam na np. usa albo wielka brytania to będzie mi działać ?
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    nie da sie, nowe konto :/ ja rade dać UK bo u nas kody kupione działają na nim bo to EU jest :p
     
  8. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    robie na tym karte gracza (czyli to chyba profil xboxa live ? zebym gral przez neta) ... ale " Kraj/region Polska (Polski)" < nieda sie wybrać ikonka jakby znaczy pole gdzie to pisze " to jest szare .
     
  9. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    to zmień region na Wielką brytanie ;p
     
  10. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale gdzie ten region ? gdzie się robi tą karte gracza a pod tym jest obrazek z kodem < o to ci chodzi? to pisalem że "KRAJ REGION" - POLSKA < jest napisane pole na szarym kolorze czyli nie da się zmienić .
     
  11. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale gdzie ten region ? gdzie się robi tą karte gracza a pod tym jest obrazek z kodem < o to ci chodzi? to pisalem że "KRAJ REGION" - POLSKA < jest napisane pole na szarym kolorze czyli nie da się zmienić .




    dobra zrobilem to : ale mam jeszcze pytanie . kiedys nie mialem kabla i nie robilem konta xbl , i mialem swoje konto tak ogolnie w xboxie i miam tam sukcjesy zapisane gry itp. i jak mam nowy avatar ktory dalem na xbl to przepadną mi te osągnięcia :/ nie moge sciagnąc osiągnieć z tam tego konta na to konto co zrobilem xbl ?
     
  12. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    trzeba było zrobić konto na tamtym gdzie miałeś osiągniecia
     
  13. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmm wlaczylem fight n r 4 , i jak dalem na xbox live na tej grze to pojawilo sie jak chcialem wybrac zawodnika z kim gram że " an xbox live membership limitation does not allow you to use this feature. < to znaczy że trzeba kupić golda ? zebym z nimi pogral na necie ?
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    noooo po to się kupuje GOLD'a żeby grać przez internet :D
     
  15. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok już rozumiem :d tylko jak mialem 1 konto na xboxa co nie podlaczalem xbl (i on nie ma xbl to moge zrobic w tym koncie xbl czy musze stworzyc nowe konto? )
     
  16. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok rozumiem a jak mam 1 konto na xboxie co nie mialem jeszcze podlaczonego kabla , (i on nie ma xboxa live ) to moge w tym koncie dodac xbox live zeby mial te wszystkie punkty i zebym nie robil nowego bo w tedy to mi wszystkie puntky itp. przepadną ;/ ? ) .. aha i jeszcze coś za co można dostawać bany >? fajna sprawa z tym xbox live ;d
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  18. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    super temat zrobiłeś podoba mi się dzięki :) , a jak kupie dysk twardy i wgram tam np. oryginalne gta 4 i będe grał bez płytki to moge dostać bana ? , więc jak gram z oryginalnymi grami to nie dostane bana ;> :) , a jak słucham muzyki (podłanczam mp3 do xboxa to moge dostać bana ? ) .. a i jak podłączam mp3 do x'a to otwarzam muze i jak idzie kawalek to czemu kilka sekund idzie i zmnienia się na inny kawalek i tak ciągle przejdzie kilka sekund i znów zmienia się ;/ . ? co może być przyczyną :) pozdrawiam
     
  19. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Jak grasz w oryginał (w kopię zresztą też) to płyta wymagana jest do rozruchu (startu) gry nawet gdy masz ja na dysku. Jak nie masz przerobionej konsoli to bana nie dostaniesz. Słuchając piosenek (nawet nielegalnie ściągniętych) też nie, przynajmniej nie znam takiego przypadku :) Nie wiem czemu ci się zmienia, może masz to gdzieś ustawione w opcjach.
     
  20. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to jak mam konto które założylem jak kupilem xboxa i nie mialem kabla na xbl , i tam nie mam w tym koncie xbl'a , a mam tam te wszystkie osiągnięcia , savy , pkty ,i chcialbym na tym koncie zrobić xbl żebym nie mial tracił tych rzeczy ktore zdobyłem dzięki graniu :) , ps. jedno konto mam xbl tylko że tam sav'ow nie mam ani pktow itp.

    i jak zrobić to na tym koncie którym bym chciał mieć xbl z tymi moimi osiągnięciami pls :) sorki za takie głupie pytania hehe pozdro
     
  21. Psych0

    Psych0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mosisz wejcs w konfiguracje wspepna i zmenic kraj na anglia albo niemycy
     
Wczytywanie...

Poleć forum