1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez wolfar, Marzec 20, 2013.

  1. wolfar

    wolfar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Moja pierwsza konsola, a patrząc z perspektywy mojego wieku to powinienem już raczej za drewnianą laską się rozglądać (34 lata) :glee: , zwykle grywam na PC, kupiłem przerobioną RGH + LT 3.0, bez hdd, mam zewnętrzny dysk (Freecom 500GB) i problem z podłączeniem.... Mam nadzieję że znajdę rozwiązania moich problemów odnośnie konsoli na tym forum.... pozdro dla wszystkich graczy... bez względu na wiek :very_drunk:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Witam

    Cześć, a jaki dokładnie problem masz z tym dyskiem?
    Dysk masz w formacie FAT32 ;-)?

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. wolfar

    wolfar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Tak, sformatowałem go na FAT32 ale nadal konsola go "nie widzi"
    (podpinam pod port USB z przodu konsoli), nie wiem czy to ważne
    ale nie mam zainstalowanego freestyla'a czy coś w tym stylu
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Witam

    W nxe powinna go widzieć, jak wejdziesz w ustawienia jako "nierozpoznany dysk usb", coś takiego. Dopiero w fsd (freestyledash), bedziesz mógł wykorzystać całą zawartość dysku i z niego grać. Fsd to alternatywny dashboard, który właśnie m.in. pozwala na gre z dysku podpiętego na USB

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. wolfar

    wolfar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    wgrałem fsd3 z pena, nadal "nie widzi" hdd... w file manager
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. IgorKoxLOL
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    41
  2. Kuna9306
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    49
  3. Patek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    88
  4. doktor1986
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    58
  5. maszynypancereneYT
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    74

Poleć forum