1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anih1, Maj 1, 2010.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam już kiedyś się pytałem o xbl ale nadal nie umiem zrobić ,

    mam xboxa 360 arcade i nie mialem jeszcze kable eth. wiec sobie zrobilem konto i gralem bez xbox live i zdobylem osiagniecia i zapisy gry i teraz chcialbym na tym koncie co mam osiagniecia zapisy itp. mieć xbox live ,zebym sobie mogl wykorzystac te pkty i grac w gry z innymi przez net z moimi zapisami , jak to zrobic ;/ , żebym mial na tym koncie xbox live , a nie robil nowego konta bo w tedy bede mial xbl ale nie uzyje tych pktow i nie bede gral w xbl z moimi zapisami :// :mad:

    Proszę o pomoc o instrukcje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wchodzisz w swój profil na konsoli i bierzesz "Dołącz do Xbox Live"
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    klikasz na padzie znaczek Xboxa i klikasz dołącz do usługi Xbox Live.
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Po prostu podłącz neta do konsoli i zarejestuj się do XBL na inny kraj niż Polska ( zmień w ustawieniach na np. UK lub USA ) i po problemie . Poza tym jest sporo takich samych tematów na forum i to nawet wczoraj był dokładnie taki sam temat , poszukaj zanim zapytasz po raz kolejny .
     
  6. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Hęęę? Za te punkty z osiągnięć nic nie zrobisz to tylko dla szpanu :)

    Ja nic nie zmieniałem w ustawieniach i mi wyszło, nie wiem jak to jest możliwe :)
     
  7. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po probuje teraz cos tam majstrowalem i sciagalem aktualizacje ale za duzo by mi to miejsca zajelo wiec po tym nie zapisywalem jej , i teraz moj avatar stal się koloru czarnego po prostu nie widac ani ubran ani twarzy ... co się stało ? , ale tez tak probowalem kiedys z tym dolącz do usl xbl , i mi zrobilo konto ale na nowym profilu i jest xbl ale co z tego jak to na nowym profilu i w tedy nie mam osiagniec i zapisów , a ja chce to na profilu w którym gram od początku i mam tak pkty osiag, zapisy
     
  8. kacperlis

    kacperlis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Piszemy poprawnie po polsku.
     
  9. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przepraszam , pomóżcie mi z tym co u góry napisałem nie wiecie czemu mi się tak zrobiło z tym avatarem chodzi mi o tą postać ? , i o to konto xbl ;/ muszę jak daje na dołącz do usługi xbl to mi wyskakuje że muszę aktualizacje zainstalowac ale już nie mam tyle miejsca, ale kiedyś dołączyłem do usł , i mi stworzyło konto z xbl ale nowe konto , a ja chce stworzyć xbl na tym koncie co mam zapisy i osiągnięcia itp. (przepraszam za moją pisownie)
     
  10. Didier

    Didier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MUsisz zaktualizować konsole
     
  11. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aha ale żeby nie było tak że potem zrobi mi konto xbox live nowe , ;/ bo nie wiem czemu kiedys to dołacz do usł dałem i mi zrobiło nowe konto ? , a jak kupie dysk twardy bo juz na karcie nie mam miejsca to moge potem u aktualizować to wszystko na dysku i przegrać mój profil i zapisy gier na dysk twardy ?
     
  12. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    tak będziesz mógł normalnie skopiować z memorki na dysk zapisy itd
     
  13. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak z tym profilem , myślisz ze jak zaktualizuje i dam na dołącz do do tego konto co nie mam tam wgrane xbox live będzie się dało dać na to konto co mam tam savy i osiagniecia pkty itp. ?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. violator74
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    46
  2. IgorKoxLOL
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    45
  3. Kuna9306
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    52
  4. Patek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    91
  5. doktor1986
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    62

Poleć forum