1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychumafia, Maj 28, 2010.

  1. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    mam dziś taki problem Xbox mi nie czyta płyt gdy włoże płyte nachwile niby że czyta ale po jakimś czasie pisze tak jak by jej nie było a dzień póżniej czyta a teraz znowu nie pomóżcie dzięki za każdą odp ( nie przerobiony )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wg mnie to wina napedu a dokladniej wydaje mi sie ze to bedzie cos z laserem
     
  4. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nagraj na jakiejś dobrej płycie np. Verbatim i posprawdzaj wszystko w abgx360. Możliwe też że masz problem z laserem...
     
  5. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jak wszyscy powyżej. Też stawiam na winę lasera.
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Kaspian777 on ma nie przerobionego xbox'a, moim zdaniem laser pada
     
  8. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Aha, sorry nie wiedziałem... Laser i tyle, pewnie rozregulowany...Nie zauważyłem, że Firmware oryginalny...
     
  9. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    :( :( a jak go zregulowac ?? jak rozkręcic nie xboxa tylko dysk bo nieumiem może jakiś filmik
     
  10. gracek89

    gracek89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze przeczysc go ( laser)
     
  11. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    ale jak rozebrac dysk ? bo xboxa umiem rozebrac ... a da sie wyczyscic laser bez rozkręcania ?
     
  12. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    To pewnie musisz iść do serwisu, ja bym się tam nie bawił z laserem, bo możesz go całkiem rozwalić...:(
     
  13. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moge sie mylic, ale nie da sie w x0 wyregulowac lasera. bedziesz zmuszony go wymienic na nowy, badz wyslac do serwisu. masz jeszcze gwarancje?
     
  14. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jak Ci laser pada to po co chcesz dysk rozbierać? Raczej napęd dvd powinieneś rozebrać :D

    EDIT: Jak go wyjmiesz z konsoli to masz tam 4 śrubki na krzyżak do wykręcenia i potem zdejmujesz blachy i już. Tak samo jak z PCta.
     
  15. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    kupiłem zje...... xboxa :( a jak rozebrac napęd dvd ? nie ma gwarancji kupilem uzywanego ;(
    Dzięki mistrzu jutro spróbuje dziś już nie mam głowy
     
  16. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zawsze mozesz zadzwonic na infolinie microsoftu, bo jesli poprzedni wlasciciel go nie rejestrowal, to mozesz go zarejestrowac. Podajesz wtedy date produkcji ktora jest na naklejce z tylu konsoli i mila Pani zarejestruje ci konsole w bazie. Gwarancja trwa 3 lata, ale tylko na RRoD.
     
  17. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    przeczyścilem laser spiritusem najpierw nie czytało ale po chwili zaczęło czytac
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaką masz datę produkcji konsoli ?
    może masz jeszcze gwarę (24 miesiące od daty produkcji) :) jak nie była rejestrowana
     
  19. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    juz odpisal - otworzyl konsole a to = bye bye gwarancja
     
  20. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
  21. Vantage

    Vantage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A masz go na gwarancji ? Jeśli nie to nie tykaj go i oddaj w ręce specjalistów, do jakiegoś serwisu, czy coś. Sam możesz coś popsuć. Na pewno coś z napędem. Ja mam w Prince of Persia podobnie, tylko, że muszę wysunąć i wsunąć tackę napędu i wtedy czyta. Pewnie masz coś z laserem jak mówili koledzy wyżej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum