1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtas8912, Styczeń 2, 2011.

  1. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    jaki naped moge zamontowac do xboxa 360 zephyr?? czy jest jaka roznica jak wsadze inny naped jak mam teraz tj. hitahi lg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po co ci nowy napęd? Hitachi przerobisz. Ale jak masz Zephyr, to lepiej wymien go na Jaspera ;)
     
  4. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    ale naped jest zpsuty i nie czyta gier...wiec czy jest mozliwosc wlozenia innego napedu??
     
  5. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    wojtas8912 na twoim miejscu nie inwestował bym w tę konsole a kupił sobie nową np. arcade jasper lub slim 4Gb
     
  7. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    trzeba miec kase jeszcze hehe
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W zephyrach montowane fabrycznie byly hitachi 0078, 0079 i benq. Chyba ze konsola byla na gwarancji to jeszcze jakis inny moze byc.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Kasa a kasa. Nie lepiej uzbierac na nowego klocka niz bawic sie w przekladanie napedow. ? A czy wiesz ze 100% masz zwalony naped. ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Po 1 zapoznaj sie z tym: http://xboxforum.pl/sprzet-f27/spoof-czyli-podmiana-napedu-na-inny-7897.html
    Po 2 najlepiej kup ten sam naped, gdyz nie bedziesz mial problemow z AP 2.5.

    Po 3 Wojtas8912 nie pytal was co ma zrobic z konsola, tylko jaki naped ma wlozyc do konsoli. Takze nie piszcie ze ma zmienic konsole.
     

Poleć forum