1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtas8912, Styczeń 2, 2011.

  1. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    jaki naped moge zamontowac do xboxa 360 zephyr?? czy jest jaka roznica jak wsadze inny naped jak mam teraz tj. hitahi lg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po co ci nowy napęd? Hitachi przerobisz. Ale jak masz Zephyr, to lepiej wymien go na Jaspera ;)
     
  4. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    ale naped jest zpsuty i nie czyta gier...wiec czy jest mozliwosc wlozenia innego napedu??
     
  5. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    wojtas8912 na twoim miejscu nie inwestował bym w tę konsole a kupił sobie nową np. arcade jasper lub slim 4Gb
     
  7. wojtas8912

    wojtas8912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    czeladz
    trzeba miec kase jeszcze hehe
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W zephyrach montowane fabrycznie byly hitachi 0078, 0079 i benq. Chyba ze konsola byla na gwarancji to jeszcze jakis inny moze byc.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Kasa a kasa. Nie lepiej uzbierac na nowego klocka niz bawic sie w przekladanie napedow. ? A czy wiesz ze 100% masz zwalony naped. ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

Poleć forum