1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Łukasz Eska, Listopad 24, 2011.

  1. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o konsole xbox 360
    poszukuje kogoś kto np na gg byłby w stanie i miałby chęci odpisywać na moje pytania odnośnie xboxa
    niby w sieci jest dużo tych opisów i wszystkiego ale nie moge znaleźc tego co konkretnie mnie interesuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zadaj je tu a nawewno CI pomozemy..
     
  4. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej
    więc tak mam xboxa kupionego od kolegi on miał już wczesniej przerobionego ale wgrał aktualizacje i przeróbke musiałem jeszcze raz robić
    załatwilem to przez znajomego.
    gry te co dostałem od kolegi działają
    a teraz mam problem bo ściągnałem sobie fife 12 zainstalowałem przez imgburn używając tego pliku dvd i niby wszystko dobrze ale gra nie działa w xboxie wcale jej nie wykrywa.
     
  5. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    na jakich plytkach nagrywales? z jaka predkoscia? jaka nagrywarka?
     
  6. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Jaka przeróbka(kiedy przerabiałeś)
     
  7. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mozliwe ze masz zla przerobke (wiesz jaka masz ?) ewentualnie nie przepusciles fify przez abgxa. odpisz jaka wersje LT masz. i skad pobierales ta gre ?
     
  8. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.płyty kupiłem w Kerfurze tdk
    nagrywane z prędkośćią 2x
    a nagrywarka nie wiem jaka bo to było u kumpla
    2. nie wiem jaka przeróbka nie ogarniam tego wcale koleś co przerabiał mówił mi ze mam tam najnowszego dasha czy coś i softa .
    3.no fife tylko ściągnałem z darkwarez i kumpel mi to nagrał po prostu i zwyczajnie przez tego imgburna
     
  9. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no jak dla mnie to wyglada jakbys mial zla przerobke.. zapytaj kolesia ktory to przerabial to wszystko bedziesz wiedzial, najlepiej zebys mial lt 2.0
     
  10. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no przecież napisałem ze nie wiem.
    koleś co mi przerabiał mówił że nanjowszą
     
  11. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    może wina lezec po stronie nagrywarki a moze jak kolega wyzej pisal nie masz LT2.0
     
  12. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy może źle nagrana płyta?
    bo mówie gra z linków ściągnięta wypakowana i tak jak była wypakowana tak została nagrana na płytę przez imgburn i też nie wiem czy do konca poprawnie heh.
    z tego co kojarzę ten koleś mi mówił, że jest lt2.0 czy coś
     
  13. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i nigdy nie wierz im jak Ci mowia ze wgrali "najnowsza" przerobke bo ja juz tak mialem 2 razy to oddawalem kolesiowi drugi raz to mi przerabial za darmo niby nie tracilem pieniedzy ale czas :D A co do zlego nagrania plyty to mi sie nie wydaje. ale opisz jak to wyglada jak wlozysz plyte to napedu i probojesz ja odpalic.
     
  14. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ;o
    haha nie uwierzycie
    właczyła się fifa12
    ale jak wkładałem wcześniej to mi tylko cały czas niby czytało płyte były takie chrzestny zgrzyty i pokazywało napis "otwórz naped"
    a teraz zadziałało ;o
     
  15. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    cud!! ;P
     
  16. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to w takim razie masz podobny problem jak ja mialem na moim x'ie arcade czyli zjechany laser zapewne.. wymiana laseru to z 80 zł ale poki co graj normalnie bo moze to tylko jednorazowy przypadek :) jakby sie to powtarzalo i w koncu bys w ogole nie mogl wlaczyc gry to bedziesz musial oddac.
     
  17. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak własnię się tez domyśliłem że może to być problem z laserem
    bo gdy włożyłem raz to się już włączyła gra
    ale wyskoczył błąd że płytki nie czyta a jest nówka
    no i jeszcze raz i znów to samo ale włączyło się dalej a za trzecim razem już mi gra odpaliła
    jak narazie działa
    nagrane jest na płytce TDK z tego co czytałem to Verbatim najlepszy tak?
    bo tamte używane już gry starsze są na verbatimie i normalnie je czyta
     
  18. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najlepsze Verbatimy oczywiscie ale te gry xgd2 np fife 12 ja mam nagrana na esperanza i smiga ladnie :)
     
  19. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    spróbuj zainstalowac ta gre na dysk twardy, bo jak ci bedzie ciagle plytke krecilo w napedzie to go szybciej dobijesz
     
  20. Łukasz Eska

    Łukasz Eska Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra próbuje zainstalowac
    a jeszcze takie pytanie co za różnica czy xbox stoi czy leży?
    chłodzenie lepsze jest w zależności od jego ustawienia?
     
  21. gege669

    gege669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    roznica raczej zadna ale chyba lepiej zeby stal bo na pewno ma wtedy wiecej powietrza ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum