1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kaman587, Marzec 18, 2012.

  1. kaman587

    kaman587 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie bo zastanawiam się nad taką rzeczą czy można podpiąć dysk zewnętrzny jakiś 500 GB albo 1TB taki nie oryginalny do xboxa i czy by wszystko chodzilo czyli : instalowalo sie all na nim ,pobierało się na niego itp... i czy można by było też zgrywać załurzmy filmy na niego i inne dane z kompa bez żadnych komplikacji. Proszę o odpowiedz z góry dziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie tylko 16gb max na usb

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Yamrox

    Yamrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    działał by ci tylko że konsola by widziała go tylko jako 16gb aby widziała więcej potrzebna jest przeróbka rgh która daje możliwość podpięcia 2tb dysku
     
  5. kaman587

    kaman587 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale go widzi jako 16 ,ale tylko 16 można na nim zapisać czy więcej ?Chodzi mi o to że może go widzieć jako 16 ale w rzeczywistości można na nim zapisywać dużo więcej czy nie ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie mozna, wiecej zapisać. Tworzy partycje 16gb i tylko tyle działa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. kaman587

    kaman587 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    e

    to troche lipa :/ ale dzięki za pomoc
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak chcesz wykorzystać max z tego dysku, to jedynie przeróbka RGH, wtedy na USB może wykrywać do 2TB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum