1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

włączanie iksa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez eekz, Luty 23, 2009.

  1. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Nie wiem czy to problem czy też nie, ale jest pewna rzecz która mnie dosłownie wk***ia w moim iksie, a mianowicie:

    Od nowości (czyli od 2 tygodni) dzieje mi się taki myk, że podczas włączania poza świecącym się powerem na konsoli nie dzieje się nic tj. nie świecą się te diody szukające pada, ani nie wyświetla obrazu. I to niezależnie od tego czy włączam go padem, czy też bezpośrednio na konsoli. Bywa tak, że muszę restartować konsolę po dwa-trzy razy zanim załapie i zacznie wyświetlać obraz i szukać pada.
    Można ten jej stan po włączeniu porównać do jakiegoś standby'a czy coś, bo słychać, że i dysk i wentylatory pracują, ale nic się nie dzieje.
    Nie wiem czy to normalne, ale jest tak czy inaczej trochę denerwujące..

    Stąd moje pytania:
    Czy tak ma być? Co na to ewentualnie poradzić?

    dla informacji dodam tylko, że mam elite z listopada 2008 z napędem benq
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    coś ci powiem coś masz padnięte w konsoli bo tak dziać się nie powinno,
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Znajomy miał to samo gwarancja
     
  5. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A masz jaszcze na gwarancji?? jak tak to idz do sklepu jak nie to do serwisu chyba że umiesz naprawić sam ale nieradze
     
  6. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Modul RF do wymiany. Koszt naprawy 50 pln albo poszukaj kogos na allegro co sprzeda sam moduł i go wymienisz.Trzeba rozkrecic Xa , pozniej 3 śrubki od moduly i nowy wpinasz. Jak konsola na gwaranacji to reklamacja
     
  7. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    nie mam już gwarancji bo już zdążyłem przerobić Xa, a 2tyg od zakupu minęło w sobotę :p
     
  8. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tak samo dopoki nie wlacza telewizora... Jak wlacze go i ustawie HDMI-1 wtedy juz xbox zaczyna "ruszac".
     
  9. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    otóż to. mniej więcej tak samo muszę włączyć TV na HDMI i dopiero odpala :|
     
  10. Kamil925PL

    Kamil925PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    na moim sprzęcie jest identycznie ,chyba to normalne? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum