1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Włączanie konsoli i pada ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pato7, Grudzień 30, 2012.

  1. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jak włącze konsole xbox 360s przyciskiem na konsoli to pad włącza się sam czy trzeba go odzielnie włączać przyciskiem na padzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    a nie lepiej konsole włączyć padem?:D
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Włączanie konsoli i pada ?

    pada trzeba wtedy odzielnie włączyć

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    potwierdzam post wyżej :)
     
  6. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A można tak ustwaić żeby konsola włączała się razem z padem?
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    A nie łatwiej było Ci to samemu sprawdzić ??
    Myślę że nie idzie ustawić żeby pad włączał sie przy włączeniu konsoli..
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jak wlaczysz za pomoca pada, to sie z automatu pad wlaczy.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Można. Wystarczy konsolę włączyć za pomocą pada :)
     
  10. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy lekie luzy na analogach to normalne.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak. To też zależy ile ten pad był używany :)
     
  12. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam go tydzien pad był nowo kupiony i są wyczuwalne lekie luzy na analogach to normalne czy go wymienić.
     
  13. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
  14. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To go nie wymieniać ?
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a po co??
     
Wczytywanie...

Poleć forum