1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wlaczanie profilu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez czeski24, Styczeń 11, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.mam pytanie odnosnie logowania.Kupilem nowa konsole zrobilem profil X.Pozniej zrobilem profil dziewczynie Y.Za kazdym razem jak wlaczam konsole to mam odrazu profil X.Da sie jakos zrobic zeby sie wlaczal po wlaczeniu konsoli profil Y?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jesli w opcjach w konsoli masz ustawione AUTOMATYCZNE LOGOWANIE to odrazu automatycznie bedzie sie logowal pierwszy profil jaki ustawiony.... jesli chcesz zalogowac drugi profil to jak juz menu konsoli to wcisnij na padzie srodkowy przycisk ( KULKA X ) i tam elegancko masz opsane opcje a w nich mozliwosc logowania innych profili...... tak samo postepujesz przy wylogowywaniu
     
  4. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w NXE szukam i szukam i cos nie widze opcji Autologowania.Tylko jak wejde w profil to mam opcjie przelacz profil.....
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    wciskasz środkowy guzik tam jest zakładka ustawienia i opcja profil i autologowanie
     
  6. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak masz racje jest autologowanie ale.....po pierwsze mam wyłączone a po drugie to dotyczy xbox live(jest napis u góry) więc.....?
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    ustawiasz profil który chcesz żeby się automatycznie logował po włączeniu konsoli i dajesz automatyczne logowanie na włączone ten profil będzie się włączał automatycznie również offline
     
  8. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko jest jedno ale....jak ustawiam na profil X autologowanie, i pozniej przelaczam na profil Y(ma wylaoczone autologowanie) i jak koncze prace konsloli przy profilu Y to jak pozniej wlaczam konsole to wtedy zadej profil sie nie loguje i musze recznie ustawiac
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    a włączasz konsole przyciskiem na obudowie czy padem?
     
  10. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. asd

    asd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze mi ktos poradzi. Jak wlaczam konsole to mi nie laduje profilu z memorki. W ogole jej nie widzi Automatyczne logowanie mam wlaczone. Musze ja wyciagnac i ponownie wlozyc. Ma ktos jakies rady? Troche to utrudnia zycie to wyjmowanie i wkladanie po kazdym wlaczeniu x
     
  12. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    profil który ma się logować jako ten pierwszy: w opcjach autologowania obydwie opcje przestawić na włączone.
    w profilu, który ma się nie logować włączyć tylko opcje 2 czyli logowanie do komunikatora LIVE czy jakoś tak.
    U mnie chodzi.
     
  13. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tylko słowo AUTOLOGOWANIE jak wcisne kuleczke na padzie :) wchodze w ustawiania--->profil i mam autologowanie(xbox live) wlaczone lub wlaczone.Nigdzie indziej nie mam nic o Autologowaniu.Mam oczywiscie NXE
     
Wczytywanie...

Poleć forum