1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Włączanie się konsoli (dłuuuugo...)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piterx93, Grudzień 3, 2012.

  1. piterx93

    piterx93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam, szukałem podobnych problemów nie tylko tutaj, ale i u wujka G.
    Problem polega na tym, że po ostatniej aktualizacji konsoli (miałem lt 2.0) konsola wydłużyła czas włączania z kilku-kilkunastu sekund do ponad minuty, a aktualnie Czas włączania przekracza czas, który jest przeznaczony na bezczynność - innymi słowy:
    • konsola włącza się,
    • nie pokazuje błędów,
    • nie reaguje na podłączenia pada,
    • nic nie jest pokazywane na ekranie telewizora,
    • gdy minie czas przeznaczony na bezczynność sama się wyłącza.
    Jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakaś płyta jest w napędzie ?
     
  4. piterx93

    piterx93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz dysk usun pamiec cache,jak nie pomoże odlacz dysk i zobacz
     
  6. piterx93

    piterx93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Niestety... Nie ma podłączonego żadnego dysku...
    Przypomniało mi się, że konsola była jakiś czas temu rozbierana, i może tutaj tkwi problem.... sprawdziłem teraz przewody sata, oraz zasilania i są one dostatecznie mocno włożone w swe styki. Serio nie mam pojęcia co z tym zrobić...
    Gdyby nie było innej możliwości to co powinienem zrobić:
    a) oddać do serwisu (wg. mnie najgorsza opcja)
    b) kupić nową konsole (trochę sporo, ale co się nie robi...)
    c) czekać na nowego x'sa (niby rok, ale czy to nie jest tego warte?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum