1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Włączanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam1329, Marzec 5, 2011.

  1. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć mam taki problem Xbox 360 slim włącza mi się z opóźnieniem
    co zrobić ?
    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    A coś dokładniej? Ile to opóźnienie trwa, czy z pada odpalasz itp!
     
  4. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    trwa to 30 sekund nie odpalam z pada
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    A po wciśnięciu POWER od razu zapala sie dioda? Ja bym sprawdził na innym zasilaczu, może być coś z dyskiem, CPU, GPU. Trudno powiedzieć.
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Ja natomiast mam problem po wylaczeniu slima.Mianowicie zasilacz dziala i pali sie zielona lampka na konsoli miga te kolko w srodku na przycisku ktorym sie odpala konsole.Czasami sam sie wylaczy po 30sekundach-1 minucie a czasami trzeba jeszcze raz (albo 2) razy wylaczyc przyciskiem.Dodam ze nie ma znaczenia czy wylaczam padem czy z konsoli.

    Jakies pomysly co to moze byc ?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ale tyle trwa wlaczenie konsoli (zapalenie diody, rozkrecenie dysku) cy pojawienie sie obrazu ?

    Czasami nie pobierasz czegos bo tak konsola robi gdy cos pobiera i mozna to ta opcje wylaczyc lub wlaczyc w ustawieniach
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Wlasnie nie, nic nie pobieram, w ustawieniach nic nie znalazlem oprocz sciaganie w tle i wygaszacz ekranu
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to wlasnie to ściąganie w tle masz wylaczone ?
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  11. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Dokładnie 21 sekund się odpala przynajmniej u mnie do pojawienia się ekranu logowania:) A koledze chyba chodzi, że 30 sek do pojawienia się obrazu
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Rozumiem ze to pytanie retoryczne
     
  13. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    No dobrze ale ja przeciez nic nie pobieram to dlaczego tak sie robi ?
     
  14. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    żeby sie szybciej odpalał ,nie zostawiaj plyt w napędzie i wyłącz auto uruchamianie gry po właczeniu
    żeby szybciej sie wyłączał należy wyłączyć ściąganie w tle
     
  15. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może masz włączone "pobioeranie w tle". Nawet jak nic nie pobierasz to kiedy Xbox'a się wyłączy to działa przez jakiś momęt należy po prostu wyłączyć tę opcje w ustawieniach.
     
  16. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wylacz to zobaczysz, a to ze sie tak robi moze np konsola wyszukuje w sieci WMC
     
  17. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam taki problem tylko wtedy kiedy mam konsole podłączoną prze kabel VGA
     
Wczytywanie...

Poleć forum