1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Włączenie trybu 3D

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fixxxer1, Lipiec 31, 2015.

  1. Fixxxer1

    Fixxxer1 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    134
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mińsk Maz
    Podłączyłem ostatnio X360 pod projektor, który wyświetla obraz w 3D.
    Mam okulary z dlp link, filmy wyglądają świetnie, ale mam problem z grami w tej technologii.
    Mam GoW 3 i CoD Black Ops, które to obsługują tryb 3D. Oglądałem filmy na YT pokazujące sposób włączenia trybu 3D w konsoli, ale chyba wszystkie dotyczyły starszego softu, bo u mnie tej opcji nie ma. Tam gdzie się ustawia rozdzielczość itp powinna też być opcja 3D.
    Może w nowym sofcie wystarczy uruchomić opcję w samej grze?
    Jeśli tak, to w GoW 3 tryb 3D wygląda kiepsko, a w CoD w ogóle nie ma efektu.
    Czy ktoś używa 3D w X360 i może coś napisać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W gears of War 3 była duża głębia na tv 3D. Opcja ukazywała się opcja w menu konsoli.
     
  4. Fixxxer1

    Fixxxer1 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    134
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mińsk Maz
    Tak, w GoW3 jest możliwość ustawienia głębi 3D, ale efekt i tak jest słaby, męczy oczy, gra nie jest komfortowa. W CoD opcja 3D jest wyszarzona, nie chce się uruchomić.

    Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najlepiej wyglądał sillent hill w 3d
     
Wczytywanie...

Poleć forum