1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

właczenie xboxa bez podpietego napedu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez eiooo, Styczeń 11, 2011.

  1. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam konsole z Jtag i zastanawia mnie czy można mieć włączona konsole bez podpiętego napędu, czy będzie chodziła normalnie i w ogole czy nie bedzie problemow. Pytam bo tak odpiął bym naped i w to miejsce włożyl sobie drugi dysk ; ) i nie zeby nie bylo zbednego gadania nie mam zamiaru go podlaczac pod oryginalne sata ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Nie powinno być problemów. W razie czego by oszukać konsole, robi się zwore na złączu. Już niepamiętam.
     
  4. haras

    haras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Raczej będzie ok, pewności nie mam, tylko nie wiem jak z chłodzeniem będzie, będziesz musiał nakleić jakąś tekturę na radiator gpu żeby obieg wymusić.
     
  5. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i nie dziala, wlacza sie jak mam podlaczony kabel od zasilania, nie wazne czy sata jest podlaczony czy nie. na samym stata nie ma obrazu, a na samym zasilaniu jest. @Apacer mogłbyś rozwinac to ze zworka ?
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    najnowszy freeboot 0.04 nie bootuje dashboarda przy odpiętym napędzie. Zamiast niego wchodzi do xella.
    Na starszym 0.032 z tego co pamiętam chodziło bez problemu.
     
  7. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tak jest w moim przypadku, bo mam podpiete pod hdmi a xell na hdmi nie leci
     
Wczytywanie...

Poleć forum