1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Własne nośniki danych do xbox360.

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Piotrek ELO, Marzec 29, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Microsoft potwierdził oficjalnie wcześniejsze doniesienia mówiące, że posiadacze Xboksów 360 będą mogli używać do przechowywania profilów, wersji demonstracyjnych, danych gier i innych rzeczy własnych nośników pamięci, które korzystają z portów USB. Każde takie urządzenie, o pojemności minimum 1GB, po podłączeniu do konsoli będzie trzeba skonfigurować w zakładce interfejsu "Pamięć". Następnie wybierzemy ile miejsca chcemy poświęcić na swoje xboksowe dane (maksymalnie 16GB, jeśli zostanie wolna część, to wykorzystasz ją swobodnie na PC itd.) Będzie można mieć podłączone dwa takie nośniki jednocześnie, co daje 32GB dodatkowej przestrzeni. Aktualizacja zostanie udostępniona dokładnie 6 kwietnia. W maju Microsoft wypuści razem z firmą SanDisk pendrive'y z logo Xbox 360, od razu gotowe do użycia z konsolą. :wub::yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Widać że komuś ten pomysł się nie spodobał ( bo klikną na nie )
     
  5. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Co ma się tu podobać? Mi się w ogóle nie przyda. Mam dysk. Gdyby chociaż była możliwość instalowania pełnych gier.
     
  6. flo

    flo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    dokladnie tak samo mysle, 120GB zapełnić...zbedny pomysl a jedynie pomysl jak zmusic lud do podlaczenia sie do sieci i zbanowania kolejnych milionow:)
     
  7. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    a niby co mam trzymać na penie? sejwy? od tego jest hdd - no chyba że do przenoszenia profili między konsolami
    w sumie jak do pc też się będzie nadawał to M$ może spokojnie sobie kopiować ich zawartość bez wiedzy właściciela - podejmie się ktoś trzymać tam ważne dane???
     
  8. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Z tego co czytałem na innym forum będzie taka możliwość. Nośników będzie można używać tak samo jak dysku, z tym, że ma ograniczenie do 16GB.

    Wiele osób pisze po co? Otóż nie każdy ma dysk twardy, a dla posiadaczy Arcade będzie to bardzo duże ułatwienie :).
     
  9. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli będzie można instalować pełne wersje gier to będzie super , jeśli nie to mało przydatne
     
  10. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    @sreberko

    za pieniądze które wydasz na pena 16 gb można mieć dysk 60 gb do x'a z WD :p

    teoretycznie się przyda. A dla mnie na razie zbędne gdyż posiadam dysk 120 gb

    już wolał bym żeby zrobili możliwość kopiowania mp3 na dysk.
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Przyda sie to glownie do instalowania dem na pen'a poniewaz nie bede musial wypalac specjalnie plytki dvd na demo.
     
  12. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Wychodzę z założenia, że lepiej coś mieć, niż nie mieć.... :D
    Może kiedyś się przyda, choćby do przenoszenia save'ów. :)
     
  13. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    no ciekawe czy tylko będzie potrzeba cudować z penem żeby widział go X.. ?
    Bo niby już microsyf juz zrobił swojego pena i niby nie potrzeba cudować pewnie będzie tez się je.. żeby to działało poprawnie
     
  14. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    xbox dalej będzie w tyle za playstation co by nie zrobił. Playstation od startu dało naprawdę dużo. M$ troche za późno się obudziło. Możecie mnie zdissować ale kiedyś stałem mocno za xboxem ale teraz nic mnie już do niego nie przekona po kupnie ps3.
     
  15. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    @up
    mów co chcesz grałem i na jednym i na drugim np w mirror's egde i wole grać na X'sie ze względu na pad. Po za tym czeka zniecierpliwienie na następną część lub coś przypominającego. W Assassina 1 i 2 też mi się lepiej grało na X'ie.
    Mogę się zgodzić że jeśli chodzi o multimedia to Play3 wyprzedza X'a ale nie o komfort i jakość grania w gry.
     
  16. ckast

    ckast Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ciekawe czy za pomocą pendriva będzie można uruchamiać kopie zapasowe :rolleyes:
     
  17. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    wlasnie ;D dali by zgrywanie mp3 na dysk albo podlaczanie innych padow ;P ale boje sie ze ta aktualizacja to tak dla picu aby nas zbanowac ;D hehe ja sie napoczatku nie bede podlaczal tylko poczekam na komentarze bo jakos tak dizwnie ze m$ dalo taka aktualizacje a zeby wiele nie stracic to dali dyski tylko do 16gb ;D posypie sie pewnie co nieco niedlugo ;P
     
  18. ckast

    ckast Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to sprzedaj konsole i kup nową . Bo ze zbanowaną będzie ciężko :rolleyes:
     
  19. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    a czemu ciezko ;D mialem juz zbanowana i sprzedalem ja i kupilem ta;D dysk sobie odblokowalem gorzej bylo z xbl ;/ jednak live to live. Zobaczymy jak to bedzie jakby ktos dostal bana przez ta akutalizacje to dajcie znac na forum .
     
  20. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przecież możesz wgrać aktualke z pena bez podłączenia do neta
     
  21. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tez mam dysk 120 GB a i tak pomysl mi sie podaoba. A jesli podlaczymy pena to w ustawieniach konsoli w pamięci wyskoczy konfiguracja wystarczy kliknac ok i ustawic ilosc pamieci do max 16 GB.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum