1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Własne Radio w GTA ...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez QuickShare, Maj 1, 2009.

  1. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Witam , ja mam takie pytanie czy w GTA IV można mieć własną muzyke w radiu lub gdzieś indziej ??? Jak ktoś za odpowiedź to proszę o napisanie ..

    Jak by co to nie znalazłem takiego tematu :/ :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Podłączasz pendriva i naciskasz to kółko X na środku pada. Dalej powinieneś sobie poradzić. Ewentualnie jak masz dysk to wgrać muzykę i wtedy poprzez user track player ale nie wiem czy tak da radę . :)
     
  4. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Nie rozumiem , możesz mi to rozjaśnić ???
    Umiem wgrywać piosenki ale nie do gry GTA IV , i taqk w ogóle to masz to zrobiony czy tak myślisz , żę się da ??? A jak nie wiesz to proszę o napisanie kogoś obeznanego w tej sprawie :) Z góry dziękuje :)
     
  5. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    No i jak , nikt nie wie czy można czy nie ??
     
  6. wojciech10

    wojciech10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    J-ów
    Z tego co na zagranicznych stronach powygooglowaniu przeczytałem to można ale tylko w ten sposób że grasz muzykę cały czas poprzez Dasha, a radio wyłączasz
     
  7. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Ja robiłem tak : Podłączałem pendriva / mp3 do usb . Klikałem ten krzyżyk na środku ( co się włącza/wyłącza xboxa) Na dole jest takie menu tzn. play/stop przerwijanie. klikasz play tzn. strzałke " > " i otworzy Ci się okno, a tam klikasz urządzenie przenośne. I potem wybierasz piosenki , które mają lecieć, a muzyka z radia automatycznie się wyłączy.
     
  8. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Tylko ciekawe czy jak sie wysiadzie sie z auta to muzyka dalej leci ?
     
  9. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    tak , bo odtwarzane jest to w tle .
     
  10. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Łe to dobra , heh
    Dziękuje wszystkim , za pomoc znaczy próbowanie :)
    Niestety to mi nie pasuje:) wolał bym coś jak w GTA SA wiec temat do zamknięcia :) !!!
     
  11. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ej a trzeba te piosenki mkec na pendrivie, nie mozna ich na dysk zrzucic??
     
  12. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jak wylaczyc radio ? :D
     
  13. korba-dawid

    korba-dawid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Korne ( koło Kościerzyny )
    Można w ustawieniach Gta wyciszyć radio czyli wyłączyc ( chyba że niko potrafi samodzielnie przez wcisniecie przycisku jak tak to przepraszam ) :D
     
  14. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przytrzymujesz strzałeczkę w bok tak jak od zmiany stacji, tyle ze trzymasz i radio ucichnie
     
  15. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Nie da rady wrzucić na dysk , HDD xboxa jest 'nietykalny' :D
    Nie da rady na niego nic wrzucić (jedynie gry i elementy pobrane z xLIVE) ani zgrać. Chyba że... masz coś takiego za 2 stówki...

    ROBSON.PL <<< :D
     
  16. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Nieprawda. Muzykę można zrzucać na dysk Xbox'a. Tylko jedyny kruczek to to, że można zgrywać muzę jedynie z płyt AudioCD.

    Pozdro!
     
Wczytywanie...

Poleć forum