1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wlasnie dostalem X360 Elite, i koszmar...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez herbatkowy, Luty 24, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Czesc wlasnie dostalem nowa konsole przerobiona softem 1.61. Sciagnalem PGR4, sprawdzilem abgx360 i w polowie nagrywania na plytke wyskoczyl jakis blad. Nagrywalem to na slepo, bo nie wiem czy moja konsola wczyta tylko spatch'owana gre, czy nie spatch'owana, poprostu nic nie wiem. To jakis koszmar, kupilem konsole za tyle pieniedzy a mam wrazenie ze nie bede potrafil nic na nia nagrac... Przeczytalem tyle poradnikow ze glowa mala, a dalej nie wiem jak nagrywac te gry... Poprostu zalamany jestem, gdyby znalazl sie ktos kto by ze mna mogl pogadac na gg przez te 10 minut, i wytlumaczyl mi kilka kwestii byloby to dla mnie zbawienie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    nagrywaj tylko na verbartimach, w tle zadnych wlaczonych programow,wylaczone programy typy deamon...jak dalej to samo,to reintalacja systemu,jak znowu to samo to nagrywarka szrot...najlepiej idz do kupla jakiegos co Ci nagra na innej nagrywarce
     
  4. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Graj na oryginałach
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Numer gg poszedl na PW.
    Teraz jestem dostępny więc pisz.
     
  6. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Panie Święty w swojej świetności zapomniał Pan o zasadach panujących na forum. Wypowiedź nic nie wniosła do tematu, Bóg wie do czego miała posłużyć, co bardziej upierdliwy mod wlepił by za to warna :)


    Jeżeli padło Ci w czasie nagrywania to:
    1. Płyta słabej marki
    2. Nagrywarka słabej marki/stara
    3. Przeciążyłeś komputer
    4. Inne losowe bliżej nie określone czynniki, czasem może sie ot tak spalić :p
     
  7. ronin

    ronin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeważnie jest tak jak pisze przedmówca słaba jakość nośniak lub nagrywanie na za szybkiej prędkości (2,5) lub tez kiepska nagrywarka.
     
  8. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Bo krasc to trzeba umiec :D

    Spróbuj na innej nagrywarce, bo ta to jakas dziwna jest.
     
  10. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Najwygodniej tak napisac, nagrywarka LG, pare osob z forum taka ma nagrywa i dziala. Moja nagrala w swojej karierze max 5 plytek wiec zuzyta napewno nie jest. Problem lezy gdzie indziej...
     
  11. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Człowieku dałem Ci 4 możliwe powody, z których 3 możesz sprawdzić.

    Kup verbatima, wlacz tylko imgburn zeby dzialal, jak znowu sie spali, to wina jest nagrywarka.
     
  12. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wiem w czym leży twój problem najprawdopodobniej. Na pewno masz zainstalowany program daemon tools lub Alcochol 120 % usuń te programy a następnie daj start uruchom i wpisz to SC DELETE SPTD Błąd w ImgBurn powinien zniknąć bo czytałem właśnie, że ten sterownik STPD powoduje często błędy :) Pozdrawiam
     
  13. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Królu złoty wszystko gra, takich ludzi trzeba na forum :yeye:
     
  14. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To wspaniale, że działa życzę samych dobrze wypalonych gier :)

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum