1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wolfenstein gra blokuje się i nie wczytuje do kolejnej misji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiler_s, Marzec 20, 2011.

  1. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy na forum. Mam problem z oryginalną grą wolfenstein na xbox 360 250G, mianowicie przeszedłem całą misję na zamku po zabicu potworów i przy powrocie do miasta gra wczytuje się po czym się wiesza, kontroler nie działa i można tylko wyłączyć konsolę z guzika. Po kilku próbach zawsze to samo, nawet cofnąłem się o dwa savy i kiedy dochodzę do tego punktu zawsze ten sam scenariusz. Miał ktoś podobny problem to wina programowa gry? Będę wdzięczny za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Źle nagrałeś grę
     
  4. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    nie bardzo rozumiem w jaki sposób to mogło sie stać. Ale skoro tak to co teraz można z tym zrobić?
     
  5. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napisał ,że ma oryginała.

    Próbowałeś zgrać na dysk w xboxie?
     
  6. kiler_s

    kiler_s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gierka zainstalowana jest w full wersji na dysku i pierwszy raz mam taki problem, nałożyło sie to z odblokowaniem kolejnego osiagnięcia ale to dość dziwne. Może wyczyścic pamięć podręczną? Dziwne, że poprzednio zapisane savy chodzą bez problemu więc może to błąd gry ale nie znalazłem infa by ktos miał podobnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum