1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wolfenstein rgh nie uruchamia się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BIG MIKI, Czerwiec 24, 2014.

  1. BIG MIKI

    BIG MIKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z odpalenie wolfensteina, ale po kolei.
    pobrałem wolfa w wersji 21,64gb wrzucam wszystko do 0000... ustawiam ścieżkę w ustawieniach, wyszukuje mi 4 płyty ale przy próbie odpalenia którejkolwiek nic się nie dzieje, można klikać A"Play Game" po paręnaście razy i nic, pobrałem wiec instalkę wrzuciłem jak trzeba i dalej ten sam problem. dash 16547
    Będę wdzięczny za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. art_1000

    art_1000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm - Lublin
    Na początku wyczyść sobie pamięć podręczną. Druga sprawa to pierwsza płyta wolfensteina musi być w formacie god (masz tak ?)a reszta może być w god albo xex.
     
  4. BIG MIKI

    BIG MIKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pierwszą mam w god, a nawet gdybym nie miał to ,i tak pobrałem gotową instalkę, którą się wrzuca zamiast 1płyty, zobaczę z tym czyszczeniem ale wątpię żeby to coś dało.
     
  5. lexicon

    lexicon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    U mnie z kolei problem z wybraniem miejca na pamięć. Ustawiam pendriva, na którym mam wszystkie inne savy i nie ruszy. Czy to możliwe że 490 MB to mogło by być za mało?
     
  6. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,mam taki sam problem jak bigmiki.pierwsza plyta do god wrzucilem do content do 0000.. reszta w grach we wspolnym folderze i gra nie startuje.jak sie uruchomi np z 2 plyty to mowi ze nie moze pobrac dodatkowej zawartosci.pomoze ktos madry.
     
  7. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz dysk to możesz zainstalować sobie dodatkową zawartość. Z tego co czytałem trzeba sobie tekstury zgrać ręcznie i odblokować, jak masz dysk twardy orginalny od ms to robisz install i śmiga.
     
  8. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dysk 250 gb nigdy nie mialem problemu z zadnymi grami.jaki dash powinien byc najnizszy do tej gry bo mam 16474
     
  9. Graber

    Graber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Szczytno
    Miałem problem ze slimem 4GB +250GB SATA + 1TB USB za każdym razem i z każdą grą na RGH'a miałem problem. Każda gra miała inną lokalizację content.
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co chcesz przez to powiedzieć ??
    Content z każdej gry na rgh (jeśli występuje) wędruje do content/16zer/ tutaj 8'mio znakowy folder (title id danej gry)/ 00000002 / TUTAJ - zmienia się tylko Title ID - bo każda gra ma swoją unikalną 8'mio znakową nazwę ...

    Tutaj spis: http://360.kingla.com/?group=K&sort=&type=#list

    Dash wymagany to 16537 - zobacz tutaj: http://xboxforum.pl/iso-10/wolfenstein-the-new-order-2014-xbox360-complex-195272/


    Obszerny temat tutaj: http://xboxforum.pl/gry-238/wolfenstein-the-new-order-195268/
     
  11. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Ja mam kazda plyte w god i smiga bez problemu gra wrzucona do folderu z grami.
     
  12. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeczytalem juz wszystkie tematy jakie chyba istnieja i juz nie wiem co robic-zmienilem sciezke pokazalem mu ten content nie pomoglo.jak startuje gre to pisze ze nie mozna zainstalowac,szybko okno znika i wyskakuje okno zeby zrobic aktualizacje xbox live.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie uruchomisz na tym kernelu
     
  14. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    akir jaki wgrac dashboard w takim razie
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  16. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jabar sorki za moj zly tok myslenia-ja zrozumialem ze kazdy dashboard wyzszy niz 16537 jest dobry.wiec jezeli ja mam 16747 to mam wgrac jrunnerem 16537 czy o co to chodzi.wytlumacz mi lopatologicznie.
     
  17. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pisałeś że masz 16474... Na tym co podalem i każdym wyższym gra działa.
    Btw. 16474 nie ma wgl...
    Skoro masz 16747 to powód leży gdzie indziej.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Byl opsi na forum jak to prawidłowo wrzucić. Na pewno nie wszustkie w god. Tak ta hra nie zadziała
     
  19. jayc

    jayc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wydaje sie mnie ze mam dobrze-pierwsza plyta w god i do content do 0000000.. reszta czyli 2,3,4 do xex i w grach
     
Wczytywanie...

Poleć forum