1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wolfenstein: The New Order (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 15, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Wolfenstein.The.New.Order.XBOX360-COMPLEX

    Alert Obrazy przed nagraniem przepuścić przez ABGX!

     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja mam pytanie czy wszystkie sa potrzebne di single??
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dżijzas 4 dvd 0.o Da się to jakoś z pendriva wrzucić?
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    dpbra gdzies przeczytałem 3DVD single a jedna jest do tekstur ,którą można z pena wrzucić ale nie wiem jaka to ;)
     
  6. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Wie już ktoś może czy gra posiada CIV ?? Ewentualnie jak ktoś się dowie to czy może zamieścić odpowiedź ? Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  7. Filemon666

    Filemon666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    92
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z tego co wiem to tylko Wersje językowe: English, French, Italian, Spanish
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na PS3 jest PL , a na X żeby nie było??
     
  9. nanik

    nanik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy potrzeby jest dysk twardy dla tej gry czy pójdzie bez niej ?
     
  10. Filemon666

    Filemon666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    92
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szczeze powiedziawszy to nie wiem jak to wgrać . wystarczy zrobić folder wolfenstein i wszystkie 4 foldery (dvd1, 2, 3, 4) wrzucić do nie go i tyle (wersja .xex)? czy trzeba któreś płyty wrzucić do content a co za tym idzie wypakować do god i jedną zostawić w .xex?


    edit. podobno jednak są PL napisy w tym relku :p


    sprawa prosta, trzeba dvd1 wypakowac do god i wrzucic do content, zainstalowac i tyle, reszte plyt 2,3,4 moze byc w xex gdziekolwiek
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    potwierdzone info, jest PL (napisy)
     
  12. ap0f1s387

    ap0f1s387 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grał juz ktos na lt. Nagrałem dwie płytki cd1 i dysk nie obsługiwany. Ihas, verbatim, lt3.0. Nagrywałem tyle razu i nigdy problemów nie było.
     
  13. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Puszczałeś przez abgx ?
     
  14. ap0f1s387

    ap0f1s387 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poszło za 3 razem dziwna sprawa. Nie wiem czy nagrywać dalej gdyż cd2 i cd4 jest coś nie tak. Tak słyszałem w komentarzach na ang forach.
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    dvd2 i 4 jest uwalone trzeba poczekac na fixa
     
  16. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Czyli na 2DVD i 4DVD nie można zagrać? czy będzie działać ale nie będzie można zainstalować na dysku?
     
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wystepują błędy juz w samym obrazie czyli raczej zagrać
     
  18. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Błędy, które ktoś zauważył są spowodowane złym zgraniem obrazu płyty.
    Jest to 'naprawialne'. Poczekajcie, aż gra będzie zweryfikowana w bazie abgx360.net, następnie wystarczy ją ponownie przepuścić przez abgx i voila, można grać.

    @down - po premierze gry.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    aha ok czyli i tak trzeba czekać;)
    a wiadomo moze kiedy zostanie zweryfikowana?
     
  20. Mafia25

    Mafia25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wasabi360 wszystko śmiga. Zainstalowałem grę z DVD1, włożyłem DVD2 i gram. Przeszedłem dopiero prolog(dość długi). W grze też oprócz napisów są dialogi polskie.
     
  21. ap0f1s387

    ap0f1s387 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla mnie narazie działa bez problemu. Nagrałem dvd1, która zgrywa się na dysk, a już na dvd2 gramy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum