1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wolne uruchamianie rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sober219, Kwiecień 19, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sober219

    sober219 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam x360slim z wgranym rgh i chodzi o to ze juz po wlaczeniu sie xboxa jak na ekranie pojawia sie x360 na bialym tle to stoi na tym ok.1-2min i w menu jest to samo jak wejde w games to ok 30s czekania i tak samo gdy wybiore gre. Dodam ze na poczatku wszystko chodzilo dobrze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slav-kiler

    slav-kiler Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    mam tak samo , kasowałem zawartość katalogu cache i nic się nie zmieniło.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasowac trzeba cqlego fsd i wgrqc na nowo. Jak wgrac jest w moim poradniku

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. slav-kiler

    slav-kiler Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    O kurcze nigdy nie wygrywałem fsb wie ktos jak to się robi i czy kasuje to hdd ?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Poradnik młodego JTAGowca w dziale RGH->Artykuły
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a moze korzystacie z metrostyle
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum