1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wolverione bug.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kondek96, Czerwiec 1, 2009.

  1. kondek96

    kondek96 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, ma problem w grze X-man... w trakcie bodajże 2 misji. Ide sobie a tu nagle gra się zawiesza. Gdy zresetowałem konsole ładuje ostatni checkpoint (ponieważ był checkpoint i od razu potem się zawiesiło) podczsas loadingu wiesza się. Help!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Zainstaluj ją na dysk.
     
  4. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    A jeżeli nie masz dysku polecał bym ponowne nagranie bo nie słyszałem jeszcze o takim błędzie oczywiście nagrywaj niską prędkością 2.4x na Verbatim Dvd-R dl
     
  5. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Chyba Dvd + R
     
  6. rekuto

    rekuto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poland
    A przypadkiem płyta nie ma rys ? ;>
     
  7. McFly

    McFly Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem podobnie. Przed wejściem do pomieszczenia zabitego deskami w dżungli, wchodzi się po schodkach co nie? Mi w tym miejscu konsola zrobiła taką rysę na płycie, że płyta do kosza. Nie wiem czemu. Nagrałem jeszcze raz, zgrałem gre na dysk i przeszedłem.

    Obie kopie nagrywałem na Verbatimy więc nie wiem czemu akurat w tym momencie.
     
  8. piotran20

    piotran20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 100% wina płyty. Nagraj jeszcze raz
     

Poleć forum