1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wrażenia z nowej mapy Nazi Zombi.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez rokicz123, Marzec 23, 2009.

  1. rokicz123

    rokicz123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co o niej sądzicie?Warta kupna? Mieliście jakieś problemy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dranz!

    Dranz! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W Polsce usługa jest niedostępna i nieda się pobrać map packa.
    Powód blokada regionalna.
    Nawet posiadacze PS3 narzekają że mają ten sam problem.
    Najlepsze jest to że jak się niema pkt , to po kliknięciu nie wyskakuje ta informacja tylko że "nie masz wystarczającej ilości pkt" , po doładowaniu gdy mamy już PKT wyskakuje dopiero INFO ... Niezła zagrywka ze strony MS ...

    Aha i żeby nie było to miałem nawet wykupionego VPN i mimo zmiany IP nadal wyskakiwał ten sam komunikat.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to miałeś złego vpn
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    ja ściągnąłem mapy bez problemu więc nie wiem o co chodzi z tą blokadą
     
  6. akro16

    akro16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Tajson86 a od jakiego usłogodawcy masz internet???.
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    od UPC łączę konsolę z modemem przez router
     
  8. Dranz!

    Dranz! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja łączę się przez modem z Netii (konsola połączona z kompem przez sieciówkę).
    Ale jeśli zdjąłeś bez problemu , to jutro jadę do znajomego on ma UPC i spróbuje kupić ten dodatek przez Marketplace.
    Jeśli nie będzie problemów z IP to biorę konsole do niego.
    THX tajson za odpowiedź - przynajmniej pojawiło się malutkie światełko w tunelu ;)
     
  9. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To jest jakieś rozwiązanie? Bo kupiłem punkty i chyba bez sensu ;] (mam neo przez ruter)
    Jak z tym VPN - jak to zrobić - o ile to działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum