1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WRC.2.FIA.World.Rally.Championship.2011.XBOX360-DNL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez bakahk, Październik 10, 2011.

  1. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Okładka:
    [​IMG]

    Wydanie: WRC.2.FIA.World.Rally.Championship.2011.XBOX360-DNL;
    XGD3: NIE;
    LayerBreak: 1913760;
    Wave: 13th (2.0.13599.0);
    Język: ENG/ANG;
    Region: RF;
    Abgx:
    [​IMG]

    &

    CLICK

    TEST: działa/instaluje się (2.0.13599.0/2.0);
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Polit

    Polit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy update z tego releasu rozwali mi konsolę z LT 1.9?
     
  4. lamparcicho

    lamparcicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. vuln

    vuln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT+ v2.0 / 2.0.13604.0

    Ja mam LT+ v2.0 / 2.0.13604.0 wkladam gre i sie zdziwilem bo jest to pierwsza ktora nie dziala pozostale nfs the run i inne nowe dzialaja bezproblemowo.

    bakahk: widze podales LayerBreak: 1913760; Wave: 13th (2.0.13599.0);TEST: działa/instaluje się (2.0.13599.0/2.0);

    Ja do nagrywania poraz pierwszy wlasnie zmienilem LayerBreak z 1913760 chociaz zawsze wlasnie z takim nagrywalem na 2133520 bo tak bylo dolaczone w opisie dodanym do torrenta z obrazem gry.

    A dokladnie ten opis zalaczony w ******* wyglada tak: wrc - Pastebin.com tlumaczone niestety translatorem bo byl w jakims dziwnym jezyku.

    I teraz nie wiem czy nie dziala mi to przez to ze LayerBreak przy wypalaniu zmienilem na te 2133520 zamiast zostawic jak zawsze 1913760 czy to ze mam dash 2.0.13604.0 a gra chce zrobic 2.0.13599.0 a z tego co wiem downgrade dash jest niemozliwy.
     
  6. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    gra jest w "starym formacie" czyli XGD2, stąd wypalamy ją w "normalny" sposób na LayerBreak=1913760;

    p.s
    LayerBreak=2133520 jest do gier XGD3;
     
  7. vuln

    vuln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za informacje kolego. Czyli niepotrzebnie do tego torrenta dodali ten plik ze trzeba niby zmienic LayerBreak zmienilem wypalilem i nie smiga. Sprawdze zaraz nagram z LayerBreak 1913760 mam nadzieje ze bedzie dzialac. Chyba ze cos nie tak jest z tym obrazem bo tak tez moze byc. A nfs the run wwe 12 itd jest w xgd3 ? Bo wszystkie te nowosci nagrywalem wlasnie z LayerBreak 1913760.
     
  8. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
    WWE 12 jest w XGD2 a NFS w XDG3
     
  9. vuln

    vuln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli ze wczesniejszego posta kolegi rozumiem ze NFS powinnem nagrywac z tym LayerBreak 2133520 a nie 1913760? A NFS zostal nagrany z 1913760 i smiga a te wrc nie.
     
  10. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    tzn. tak:
    wartości które podałem to powiedzmy "wartości wzorcowe" i takie one właśnie powinny być XGD3=2133520 i XGD2=1913760;

    nie spotyka się kombinowania z przejściem (LayerBreak) w grach XGD2, każdy pisze po prostu 1913760, zgoła inaczej (zwłaszcza na początku) wyglądało to z grami XGD3, gdzie niektórzy sugerowali, że na "ich nagrywarkach" działają gry wypalone z zmodyfikowanym LayerBreak a nie z "oryginalnym";

    od siebie dodam, że zarówno XGD2 i XGD3, nagrywane na standardowej laptopowej nagrywarce i na zmodyfikowanym iHAS`ie działały zawsze na "domyślnych" wartościach;
     
  11. vuln

    vuln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra kolego dzieki za info wrzucam nastepna plyte i nagrywam "WRC" ponownie z LayerBreak ustawionym 1913760 ciekawy jestem co sie stanie. Czy wyskoczy faktycznie przy 97%-98% ze za malo miejsca. Bo jak zmienialem LayerBreak na taki jak byl w opisie do tego torrenta z obrazem to mialo tez niby sie skonczyc przy 97%-98% a doszlo do 100% normalnie. I wlasnie tak jak pisales zwykla nagrywakra w lapie a nie nagrywarka liteon w stacjonarce o ktorej c4eva pisal.

    Ps. Warto kupowac naprawde ta nagrywarke kolego? Jezeli masz i sprawdziles co i jak.. Bo wlasnie nie wiem i sie zastanawiam.
     
  12. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    nie ma prawa wyskoczyć "błąd", gry XGD2 mieszczą się w 100% bez kombinowania na płytkach;
    czy kupić iHAS`a? w zasadzie nie wiem, są różne opinie, może powiem tak:

    +nowa, relatywnie niezła nagrywarka (cena[~70 zł]/jakość);
    +w 100% pełnowartościowa - po "modyfikacji" można wypalać inne "dowolne" rzeczy;
    +możliwość wypalenia kopi 1:1 czyli:
    ++możliwość zgrania jej później na dysk i ew. przerabiania i dogrywania ABGX`em różnych różności;
    ++teoretycznie "większe" bezpieczeństwo na LIVE;
    ++teoretyczne "zmniejszenie" problemów z CIV (ale jak wiadomo to cholerstwo przerosło i własnych ojców);

    -koszty zakupu "innej" nagrywarki w stosunku do tej co mamy;
    -wersja "duża" aka 5,25", czyli teoretycznie "tylko" do już coraz mniej popularnej "stacjonarki" aka "piec", chociaż osobiście mam ją podpiętą do lapka;
     
  13. vuln

    vuln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrc

    nagralem zwykla nagryagra w lapie imgbrun tyle ze zmienilem LayerBreak spowrotem na 1913760. I gra na konsoli teraz smiga az milo. Dzieki za pomoc koleszko. Widze wprowadzili w wielki blad z ta informacja ktora byla dodana do torrenta i obrazu gry zeby mieniac LayerBreak :)
     

Poleć forum