1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Write speed miscompare? Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kielich, Styczeń 6, 2010.

  1. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Witam. Chciałem wypalić kopie gierki ( keken 6) i przy diagnostyce wyskakuje mi ten komunikat i program (imgburn) chce zamienić prędkość nagrywania z 2,4x na 3,3x. Myślicie że xbox będzie miał z tym później problem?


    nagrywarka :LITE-ON DVDRW SHM-165S6S
    naped: liteon v3
    iX 1.61

    Aha.....jeszcze jedno...czy Tego tekena6 odpalę bez active.iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz w ogóle przerobioną konsolę ? w opisie nic nie pisze . jeśli masz to spróbuj z tą prędkością która ci wyskakuje , nie sprawdzisz nie będziesz wiedział . teoretycznie nie powinien mieć problemu
     
  4. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie będzie miał problemu.
    Nie przejmuj się prędkością, mam to samo i wszystko działa.
    Pamiętaj kopiuj jeżeli masz oryginał...
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Czasami nagrywarka sama dobiera prędkość w zależności od możliwości płyty i tu nie ma się co przejmować . Jeśli masz IX 1.61 to gra powinna odpalić bez activate.iso
     
  6. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Płytka wchodzi. Nie trzeba active.iso.

    Dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum