1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wrong password przy rozpakowywaniu gry :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Majorka636, Wrzesień 26, 2013.

  1. Majorka636

    Majorka636 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka!
    Mam problem przy rozpakowywaniu archiwum - wyskakuje mi taki błąd: wrong password: Mass Effect PL Xbox 360/ptc-me.iso
    Czy to znaczy że całą grę mogę wywalić do kosza?? Czy można to jakoś obejść?
    Z góry dzięki za podpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po prostu archiwum jest zabezpieczone hasłem,wpisz je poprawnie a wypakujesz
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Wychodzi na to że archiwum jest zabezpieczone hasłem jeżeli go nie masz to masz problem co prawda są programy do odzyskiwania ale prędzej będzie jak sciagniesz nowy obraz iso

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Majorka636

    Majorka636 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm... czyli że mam ściągnąć po prostu grę jeszcze raz?
     
  6. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na stronie z której pobierales kopie zapewne hasło do archiwum jest podane. Można by np. spróbować wpisać jako hasło adres strony z której kopia została pobrana.
     
  7. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pobranie tej samej gry z tej samej strony nic nie da sciagnij z innego zrodla albo napisz do goscia co to wrzucil o passworda.
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Zawsze jak coś chcesz ściągnąć to najpierw upewnij się czy wstawiający podał hasło.
     
  9. Majorka636

    Majorka636 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale tam nigdziemnie o hasło nikt nie pyta, tylko od razu wyskakuje błąd. Nie mam nawet możliwości wpisania takiego hasła, gdybym je miała.
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    W takim razie,któryś part z archiwum źle się ściągnął. Przetestuj całe archiwum w Winrar lub Winzip.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. @siwy
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    448

Poleć forum