1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wsteczna kompatybilność

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mocko, Kwiecień 8, 2010.

  1. mocko

    mocko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczytałem ze x360ją posiada ale wymagany jest dysk, zamierzam kupić arcade=brak dysku.
    Czy przy przerobionej konsoli też dysk wymagany jest czy wystarczy wypalić iso gry ze starego x'a i można grać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Potrzebny jest HDD . Samo wypalenie ISO z "starego" xboxa nie wystarczy bo tak nagrana gra nie uruchomi się na X360 . Trzeba taki obraz odpowiednio przygotować aby odpalił na X360 . Jest nawet tu na forum cały tutorial na ten temat to możesz poszukać .
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem czemu, ale jest wymagany, mam teraz po aktualizacji pen usb jako pamięć i postanowiłem spróbować zainstalować emulator xbox1, jako ciekawostkę dodam, że jak tylko konsola wykryje pena z emulatorem na nim to mi wyskakuje E 71 i miga sobie diodka na czerwono, gdy wyciągnę pen z emulatorem wszystko wraca do normy, także nie nie ruszy Ci bez dysku niestety, ale cóż 20gb można tanio zakupić.
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Bo do odtwarzania gier z xbox1 są potrzebne dwie rzeczy - emulator i pliki które znajdują się TYLKO na dyskach dostarczanych przez m$.

    Poza tym teraz już nie ma konieczności instalowania emulatora gdyż dasboard 8955 go zawiera.
     
  7. mocko

    mocko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to sobie daruje gry z 1x'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum