1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wstęp do świata Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez makaveli110, Kwiecień 29, 2014.

  1. makaveli110

    makaveli110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zakupiłem dobrych kilka lat temu (coś koło 2008 roku) Xboxa 360 Arcade z kartą pamięci 256mb, Falconem, z napędem Liteon, z przeróbką iXtreme 1.5 (chyba).
    leżała jakieś niecałe 2 lata w szafie w domu zapomniana przez świat..
    I moje pytanie brzmi:
    Czy jest jakaś szansa by odświeżyć tą konsolę, czyli doprowadzić ją do ładu?
    Tzn. czytałem już chyba setkę przeróżnych tematów, ale nie mam pojęcia, czy jest jakaś szansa by zaktualizować system do dzisiejszych gier, bo np uruchomienie gry fifa 14 jest niemożliwe na dzień dzisiejszy.
    Kiedyś nagrywałem kopie zapasowe gier ale wkońcu trzeba było używać activate iso, bo miałem przestarzałą przeróbkę.

    Za odpowiedź z góry dziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba wgrac jej najnowszy soft ixtreme lt 3.0

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  5. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Do nowszych gier z zabezpieczeniem CIV będziesz potrzebował dodatkowej nagrywarki Liteon Ihas.
     
  6. makaveli110

    makaveli110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem dziś oprogramowanie. Czy wgranie softa iXtreme 3.0 jest stosunkowo łatwą operacją czy lepiej zostawić to specjaliście za te kilka dych? :)
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dla jednych łatwe dla innych trudne :) Na forum masz tutorial co i jak. Przeczytaj i zdecyduj czy dasz radę zrobić sam, czy lepiej oddać konsolę do jakiegoś serwisu.
     
  8. makaveli110

    makaveli110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat można zamknąć... Już wiem czemu tyle leżała w szafie- 3rod z błędem 0110..
     
Wczytywanie...

Poleć forum