1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wszystko chyba OK a gra nie dziala ( otworz naped)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch, Czerwiec 27, 2011.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    Witam.prosze o pomoc odnosnie gry CARS 2
    Gre pobralem - podczas pobierania wszystko ok, zadnego bledu nie bylo , pliki mialy 5% danych naprawczych , pobralo sie, wypakowalem,,
    Spatchowalem plik iso na wave 3 wavepatcherem . Nagralem jak zawsze , zadnych bledow , Wkladam do konsoli, dziwnie dziala naped, cos pstryka doczytuje i zaraz pojawia sie napis otworz naped.
    Co moze byc przyczyna tego iz gra nie dziala...
    Po wlozeniu plyty do laptopa i jak klikne WLASCIWOSCI to wyskakuje taki opis

    XGD2DVD_NTSC
    Systkem plikow UDF
    Zajete miejsce tylko 5.30mb

    dziekuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Daj wynik za skanowania płyty w abgx360.
     
  4. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    nie skanowalem bo nie umiem :) i nigdy tego nie robilem a nagralem bez zadnych problemow okolo 150 obrazow dotychczas, mam abgx 1.01 na dysku ale jakos nigdy w zyciu go nie uzywalem
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @tomciopaluch:
    No jak nie umiesz...
    • Zaktualizuj abgx360 do najnowszej wersji (v. 1.0.5).
    • Skonfiguruj abgx360 tak jak jest to opisane w tym temacie: [thread=6365]Sprawdzanie obrazu ISO (Stealth) za pomocą abgx360 v1.0.2[/thread].
    • Po konfiguracji na górze w polu "Input" zamiast "File(s)" wybierz "Burned DVD", a na dole zamiast "CLI Window" wybierz "Text File" oraz wybierz do jakiego pliku wynik skanowania ma się zapisać.
    • Po skończonym skanowaniu wstaw zawartość tego pliku na forum.

    Bez tego można co najwyżej spekulować.

    @toudick:
    Ta gra jest RF.
     
  8. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    pobralem nowy obraz od innego uzytkownika... zrobilem tak jak podales w instrukcji wyzej i wyszedl taki obraz

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Czy moge nagrywac??? i bedzie dzialac czy musze uzyc 3rd wavepatch ??? bo wszystkie gry musze zawsze patchowac na wave 3 zanim nagram mam Lt 1.0 ( chyba ) .pzdr
     
  9. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    Mozna zamknac temat ..spatchowalem ten obraz i gra dziala..
     
  10. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pat****esz skoro masz LT? Nie potrzebnie
     
  11. beergas

    beergas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam ,,,,pomocy mam takie coś i po nagraniu w clone cd pisze ze ok wkładam do konsolki i pisze otwórz napęd co mam zrobić ?? mam LT

    [​IMG]
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Up
    obraz jest do bani, pobierz jeszcze raz od innego uzytkownika. ten obraz po nagraniu ci nie pojdzie
     
  13. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @beergas:
    • Ze strony abgx360.net pobierz "abgx360_video_waves_1-11.rar".
    • Zawartość tego archiwum wypakuj do katalogu StealthFiles wewnątrz folderu z abgx360. Domyślnie na Win32 będzie to:
      Kod:
      C:\Program Files\abgx360\StealthFiles\
    • Zeskanuj obraz w abgx360.
    • Zeskanuj jeszcze raz, i wstaw log na forum.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spachowales , przeleciales abgxem i wrocilo ci paczowanie
     
  15. dani3llo

    dani3llo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja zrobiłem wszystko identycznie jak opisaliście wkładam płytkę odpala sie gra i prosi o aktualizację po wybraniu nie wł. gre tak wywala E66 i koniec zabawy z tą grą....
    Wszystkie poprzednie gry działają bez problemu.
     
  16. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    bo zaczyna pewnie aktualizowac konsole i nie konczy procesu aktualizacji. reset konsoli przywraca poprzednie, dobrze dzialajace pliki aktualizacyjne dlatego jest to tylko chwilowy "RROD". postaraj sie zaktualizowac dash z poziomu pendrive lub plyty, moze pomoze
     
  17. dani3llo

    dani3llo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety z każdego poziomu kończy się to tak samo (przez net i cd) chyba pozostaje udać się do magika.
     
Wczytywanie...

Poleć forum