1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wszystko miało działać na Lt 2.0 a nic nie działa .Prosze o pomoc

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Lipiec 15, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, aczytalem sie na wielu forach ze mozna smialo robic aktualizacje z max pana na lt 2.0 i bedzie wszystko dzialac . No i teraz mam lipe

    Mam Lt 2.0 i dasha 13604 , wszystkie gry mi chodzily super super ( na xgd3 musialem wywalac topology) wlozylem max payna 3 do napedu i zapytało o atualizacje wiec dałem tak .
    Po aktualizacja zadna nowa gra mi nie działa ( max payne tez) zawsze wyskakuje komunikat ze nieobsługiwana płyta,,

    Sprawdzilem na szybkiego burnout paradise GOW 3 , colin dirt3 castlevania 2 i te dzialaja

    Co sie podzialo.????? co nalezy teraz zrobic ??

    Prosze o konkretne odpowiedzi bo siedze za granica i nie mam gdzie zaniesc konsoli do wgrania lt 3.0 a chcialbym grac dalej w nowe gry//Prosze o jakies rady.. dziekuje bardzo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może zastosuj trick z muzyka w tle (załączyć muzykie i nie wyłączając jej odpal gre z topology na lt 2.0) jedni mówią że działa innym nie działa

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurcze, przyjacielu moj drogi - nie wiem jak ci dziekowac:)... wlozylem pena z mp 3. i skyrim dziala i max payne 3 tez( ale z dysku jak chce grac to wywala blad podczas gry o autoryzacji).Da sie cos zrobic jeszcze z ta autoryzacja????
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kup nagrywarke dostosowaną do fw od c4eva(dokladne modele masz na ich stronie) poniewaz zwykla nagrywarka nagrywa 97% obrazu xgd3 a nagrywarka z lt max nagrywa caly obraz, i zalecane verbatimy bo jest większa szansa powodzenia nagrania obrazu.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    http://xboxforum.pl/lt-205/ixtreme-lite-touch-2-0-i-nowy-dash-14719-a-132703/ przeczytaj moj post od poczatku i bedziesz mial jak grac z dysku
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum