1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wszystko o przeróbce, sciąganiu nowych gier, nagrywaniu, graniu na konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blazito, Grudzień 24, 2010.

  1. blazito

    blazito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomożcie!!!Wszystko o przeróbce, sciąganiu nowych gier, nagrywaniu, graniu na konsoli

    Witam mam prosbe zeby ktos wyjasnił mi wszystko na temat przeróbek Xboxa. Kupiłem właśnie używanego Xboxa 360 już przerobionego ale nie wiem jaka metoda itd... Mało się znam na tym nawet. a więc:
    1 Jak sprawdzić jaką mam przeróbke?
    2 Jeśli ściągne gierke z neta to co mi się pojawi jeśli nie bede mogł jej odpalic bo mam np Fable III "pirata" i wyskakuje mi ze musze wyczyscic płyte miękką ściereczką ;p
    3 Jeśli ściagnę gierke z neta to po prostu wrzucam ją do konsoli i gram czy musze na kompie z nią cos robić?
    4 Czy jeśli przerobie konsole to bede mógł odpalać na niej oryginalne gierki Filmy muze itd??
    byłbym bardzo wdzieczny gdyby ktoś mi pomogł i ogolnie wytłumaczył to o tych przerobkach. Wiec jesli ktos ma chwile wolnego czasu to naprwde byłbym wdzieczny. Dzieki z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    1. Spytaj sie kolesia od ktorego kupowales Xa
    2. Jesli wyskakuje ze masz przetrzec to przetrzyj :) Jesli nie pomaga to plytka porysowana. Jak nei bedziesz mogl odpalic to bedzie bodajze logo Xboxa i nic sie nie bedzie dzialo.
    3. Zalezy jaka masz przerobke, przy nowszych nic nie musisz robic.
    4. Filmy nie bo kodeki z XBL trzeba sciagac [chyba ze bedziesz mial go podlaczonego pod internet] , gry tak
     
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1.Spróbuj odpalić gry z różnymi wave.
    2.To wyczyść , może faktycznie jest brudna płyta lub zarysowana
    3.Nie do końca, warto jeszcze grę przerzucić przez abgx
    4.Będziesz mógł tylko potrzebujesz kodeki które są do ściągnięcia z xbl do filmów ofc.
     
  5. blazito

    blazito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 Co to są te wave'y??
    2 Co to jest ten abgx?
    3 sciagnąlem kilka gierek i tak EA Spots MMA chodzi bez zarzutu po prostu sciagnąlem gierke jako obraz płyty nagrałem na plytke to co jest w tym obrazie i gierka normalnie odpala sie sama ale juz np. splinter cell i nba 2k2010 to oby dwie plyty jak wsadze (a nagrywalem je tak samo ) to pokauje mi wlasnie ze nie rozpoznaje plyty i przeczysc plyte itd ten komunikat sie pokazuje... wiec co mysliscie ??
    4 Z gory dzieki za pomoc , dopiero tydzien temu kupilem xboxa i malo o nim wiem naprawde... dzieki
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co do 3 pkt. poczytaj na forum o nagrywaniu gry. Wszystko jest na nim. Bo źle ją nagrałeś. Nagrywałeś plik .dvd ? Jeśli nie, to pewnie stąd ten błąd wynika.
     
  7. blazito

    blazito Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem ją tajk samo jak MMA które działa ... Wiec nie wiem sprawdze poczytam ale no nagrałem tak samo jak MMA i MMA mi działa a te dwie nie.. a jak wyglada nie wiem komunikat i w ogole sytuacja w ktorej np mam za stara przerobke powiedzmy..? Pomozcie panowie
     
  8. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skąd my mamy wiedzieć jaka masz przeróbkę itp.? Spytaj się sprzedającego... Spróbuj pobrać activate.iso - jest o tym także na forum, więc troszkę szukania itp. można znaleźć!
     
Wczytywanie...

Poleć forum