1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wszystko OK?Czy jednak jest coś nie tak?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Listopad 26, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam!
    Mam pewien problem z Assasin's Creed 2,a mianowicie chce zamienic Wawe z 4 na 3 ale gdy zamieniam wyskakuje mi takie coś:
    [img=http://img510.imageshack.us/img510/3640/beztytuukt.th.jpg]W poradniku wszystko było na zielono Sucess u mnie na początku jest czerwone ale zaraz potem pisze że sukces więc jest wszystko w porządku czy ma to jakieś znaczenie że najpierw jest czerwone a potem już jest wszystko ok? Pytam się bo niechce marnować płytki bo mam ostatnią:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Wsadź ten obraz jeszcze raz do tego patchera, jeżeli będzie pisać wave 3 to możesz spokojnie nagrywać. O te czerwone napisy nie masz się co przejmować. Abgx 1.0.2 rozpoznaje wave 4, i dlatego masz na ten tekst ;)
     
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    A w którym miejscu będzie pisało że to wawe 3?
     
  5. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  6. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Jeżeli do patchowania użyłeś programu 360 Waves Patcher, to w ramce obok napisu "Current Wave of game" powinno pisać wave 3
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spatchuj i nagrywaj nie sprawdzaj juz abgxem bo widze ze nie umiesz
     
  8. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Wszystko zrobiłem ok jest już wawe 3 ale teraz mam kolejny problem gdy wkładam do xboxa płytkę z grą to wyskakuje mi okienko że aby zagrać w tą grę to trzeba coś zaktualizować!O co chodzi???Bardzo prosze o odpowiedz bardzo mi na tej grze zleży!!!
     
  9. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Jeżeli nie podłączyłeś sie do xbl to poszukaj na forum tematu gdzie pisze o aktualizacji offline. Wtedy ściągasz plik który ma ok. 85mb lub mniej nagrywasz na pendrive, wsadzasz do konsoli.. aktualizujesz i pykasz w grę;) Aktualizacja jest w 100% legalna;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum