1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wtyczka zasilania napędu xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariio93, Sierpień 7, 2012.

  1. mariio93

    mariio93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem wypiałem wtyczkę od zasilania napędu xbox'a i teraz nie wiem jak prawidlowo ja podłączyć zeby nie spalić napędu. Jakby ktoś mogł podać jakie napięcia mają byc na pinach to bym pomierzyl.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tzn? Odlaczyles wtyczkę czy wyrwales z niej kabelki? Zrób foto tego co masz :p

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wtyczka pasuje tylko jedna strne. Ma rowki

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. mariio93

    mariio93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprostu odłączylem kabel i chce być pewny czy dobrze spowrotem podpiołem, a i z probe jakbym korzystal jak prawidlowo tez zasilanie podpiać przez probe.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wtyczka ma rowki....
     
Wczytywanie...

Poleć forum