1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WWE' 12 SWAG - Nie można uruchomić Road To The Wrestlemania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kameo, Listopad 20, 2011.

  1. Kameo

    Kameo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo

    Mam następujący problem. Mam WWE'12 grupy(dobrze pisze?) SWAG, wypalona jak XDG2, bo niby tak jest(identyczne Layerbanki ja te przed XDG3). Gra chodzi jak marzenie(mecze, tworzenie zawodnika, WWE Universe), jednak gdy próbuje odpalić RtWM Mode, gra się wywala - Pokazuje się info ze ścierka. Instalacja na dysku nic nie pomogła. Myślałem nad ponownym wypaleniem gry, jednak czy jest sens? Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, sorry że piszę nie na temat ale mam pytanie skąd pobrałeś WWE'12?? Jestem fanem wrestlingu i też bardzo chcę tą gre.Jeszcze pytanko jaką masz przeróbkę konsoli??
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzis nagram to powiem Ci czy mam to samo

    gamestorrents.com
     
  5. FreteK

    FreteK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Siema ja mam pytanie jak to nagrać opcją user specified ?
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja tez nie moge zagrac ;/
     
  7. Kameo

    Kameo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up

    Na jakiej płytce nagrywałeś? Bo ja na Maxwell'u i nie wiem czy nagrać jeszcze, ale tym razie na Verbatinie.

    @3up

    Ja ściągałem z ilovetorrents, przeróbka to LT+2.0.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Skipper17
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    900
  2. vnc
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    827
  3. janusz19967
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    627
  4. Killswitch
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    832
  5. Oski918
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    517

Poleć forum