1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wwe 13 (2012) xbox360-complex

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 26, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Wstawka: WWE.13.XBOX360-COMPLEX
     
    6 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    ja obecnie posiadam dashboard 13604 przeróbka lt 2.0 i watpie by ta gra mi poszła wiec jak sciagne wtedy sprawdze czy napewno pojdzie na lt 2.0 moze byc problem ale jak cos sprubuje pobrac i opowiem wrazenia jak uda sie odpalic te gierke
     
  5. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    najnowszy dash, zwykla nagrywarka, verbatim, wszystko dziala
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak jest title upragrade to pojdzie na lt2 i czeka cie upragrade softu i dogrywanie TU do gier jak masz duzo gier xgd3 czyste iso to po upragrade plyty sa kosz i od nowa do wypalania i polecam lt 3.0.
     
  7. barton18

    barton18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    panowie o nagralem obraz w godzie ten i odpalam na rgh i wczytuje mi ikonka i nic sie niedzieje .... obraz jest dobry ??
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    wczoraj nagrałem pograłem z 2 h dziś też z 2h wchodze robić entrance dla nowego zawodnika i nagle mi się zacina , włączam od nowa i nadal nic . Usunąłem zawartość podręczną oraz cały wwe 13 i nadal nie działa . Wie ktoś o co chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum