1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wwe 13 - dlc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ScorpiusPL, Czerwiec 19, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ScorpiusPL

    ScorpiusPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałbym się zapytać, czy jest taka możliwość, żeby przez pendrive wgrać do xboxa DLC do gry WWE 13 ? otóz na komputerze mam te dlc, ale nie moge go wrzucić, próbowałem na wiele sposobów, ale nic nie szło. Po prostu Xbox nie czytał tych plików. Nie wiem, czy źle wrzucałem, czy po prostu nie można wrzucać tego typu plików. Z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezeli nie masz konsoli z RGH to nie wrzucisz, jest program ktorym podobno mozesz odblokowac DLC znajdujace sie na plycie z gra, czyli pierwszy DLC pack, nazywa sie WWE13modtool

    ale nie wiem czy to dziala
     
  4. ScorpiusPL

    ScorpiusPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, troche szkoda, bo mi bardziej chodziło o 2 i 3 dlc ;p konsole mam nie przerobioną, nie ruszaną. czyli raczej nici z tego ? ;p
     
  5. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Według mnie to nic z tym nie zrobisz ;)
     
  6. ScorpiusPL

    ScorpiusPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DLC mam stąd - http://nie będę kradł.sx/*******/8206268/ w ostatniej linijce jest napise, żeby wkleić te pliki, tylko jest problem z przeniesieniem ich na xboxa ;p. no cóz, jesli nic z tym nie zrobie to szkoda ;p. dzięki za pomoc :p
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli nie masz rgh nic nie zrobisz zamykam
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum