1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WWE 13 i błąd ze ściereczką i płyta nie obsługiwana.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pampex, Grudzień 21, 2012.

  1. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Mam problem z grą WWE 13, wiem, że jest to xgd3, nagrałem jak w poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/nto nie było moje pierwsze nagrywanie gry... Konsolkę mam Slim z dyskiem 250Gb dograłem na pen drive Title Update. Zmieniłem topologię. Dash konsoli to 15574.0. No i po włożeniu płyty do xboxa wywala mi błąd ze ściereczką lub że płyta jest nieobsługiwana. No i tu pojawia się moje zapytanie co jest tego przyczyną. Jak to rozwiązać? Zainstalować grę na HDD, czy może zaktualizować dasha? Po prostu nie chcę robić nic co mogłoby spowodować zablokowanie HDD lub cofnięcie przeróbki, bo słyszałem o takim czymś. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przy tym dashu nie cofnie przeróbki,nie ma też już blokad dysku,usuń pamieć podręczną w opcjach dysku,napewno masz LT 2.0??
     
  4. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mi się wydaje,że mam lt 2.0 po czym moge to poznać w sumie jaka gra ma mi działać? Próbowałem usunąć cashe, to się pamięć podręczną czyści, tak? Ale to nic nie daje... Zgrałem gre na dysk nawet i dalej nic... No skoro nagrywałem poradnikiem dla lt 2.0 już wcześniej i działały normalnie, to chyba mam 2.0 ;)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musiałbyś mięć gre pod lt 3.0 żeby sprawdzić
     
  6. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No mam tą gre nagraną bez zmienionej topology, bo pierw nagrałem bez zmienionej a potem zmieniłem i nagrałem na 2 plytke. Więc co mam zrobić? Reasumując mam 2 płytki jedną pod lt2.0 drugą pod lt 3.0 ;)
    i co mam teraz zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum