1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WWE 2K14 nie obsługiwane

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ILCZYN, Październik 30, 2013.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Witam.
    Nagrałem sobie dzisiaj WWE 2K14 bez problemów, jak GTA V które oczywiście śmiga, a po zainstalowaniu wyskakuje "Płyta nie jest obsługiwana".

    Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Odświeżam, nadal potrzebuję pomocy!
     
  4. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W sieci występuje w obiegu obraz przygotowany pod LT 2.0. Zapewne masz LT 3.0, a obrazu nie przepuściłeś przez abgx i został wypalony pod LT 2.0 Dlatego nie działa. Przepuść obraz przez abgx i wypal jeszcze raz i będzie działać.
     
  5. Squbany23

    Squbany23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również mam ten problem,zobaczę czy zadziała,wielkie dzięki.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zle przygotowany obraz nie pod swoje lt nigdy nie nagrywac po sciagnieciu nawet jak opis widnieje zrobic od nowa :)wtedy wiadomo ze bedzie smigac
     
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Zawsze każdą grę przepuszczam przez agbx i wszystko było w porządku :/
     
  8. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Ja wypaliłem CloneCD do końca medium (truncate) na Verbatimie Singapur , i wszystko działa. bez triku z mp3
     
Wczytywanie...

Poleć forum