1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

www mc w xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez falcon, Luty 25, 2009.

  1. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    witam!
    jak można przeglądać neta na xbox 360?
    wiem że trza mieć neta; ) komputer i windwos media center/?

    no i co dalej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    ps.. hah już ci uwierze.. wiem że się da bo kumpel ma tylko że nie powie jak
     
  5. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz WMC intslujesz specjalna wtyczke i juz internet fuka
     
  7. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    dzieki..
    Tera najważniejsze pytania.. mam kompa z prockiem 1.2 256 ramu i nie moge tam wgrac visty ani windowsa 7 tylko Xp.. ;( no i jak tu mieć Media Center?
    Skąd ściągnąc?

    Trzeba pobierać cały Widnwos Xp Media Center Edition 2005
    czy jakiś dodatek do xp sp2?
     
Wczytywanie...

Poleć forum