1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wybiórcze zabezpieczenia rodzicielskie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Urbanwino, Marzec 3, 2015.

  1. Urbanwino

    Urbanwino Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witajcie,
    Od dawna jestem zarejestrowanym użytkownikiem forum, ale nigdy nie pisałem, bo w większości wypadków dawałem sobie radę. Tu jest jednak inaczej dlatego opiszę swój problem licząc na Waszą pomoc.
    Otóż mam rgh, nowy FSD, co prawda kernela nie mam najnowszego tylko prawie najnowszego bo czytałem, że jest bardziej stabilny czy coś, poza tym boje się sam go aktualizować, żeby nic nie schrzanić (dawno nie słyszałem takiego sformułowania - schrzanić:).
    Jest kilka gier, które obecnie nie chcą się włączać tzn. przy próbie włączenia odzywa się zabezpieczenie rodzicielskie. Jest to jednak niesamowite bo pewnego dnia Assassins Creed 1 nie chciało się włączyć, mimo że wcześniej chodziło, inną grą jest nowy Resident Evil HD, który też mówi o zabezpieczeniu rodzicielskim, ale żeby było zabawniej to dodam, że gra dla dzieci Duck Tales też prosi o podanie kodu zabezpieczenia rodzicielskiego.
    Nie znalazłem żadnego tematu, gdzie ktoś miał taki problem jak mój. Tak więc problem jest nowatorski:) Pomóżcie proszę:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Spróbuj przywrócić konsole do ustawień fabrycznych w nxe to Ci na pewno wywali blokadę rodzicielską
     
  4. Urbanwino

    Urbanwino Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Muszę więc zadać pewnie głupie pytanie - czy to nie usunie "przeróbki"?
     
  5. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    nie
     
  6. Urbanwino

    Urbanwino Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Bardziej miałem na myśl to, czy po przywróceniu do ustawień fabrycznych FSD sam wystartuje czy trzeba będzie mu jakoś pomóc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum