1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wybór wersji Xbox 360 kilka pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez photography.d4, Grudzień 13, 2009.

  1. photography.d4

    photography.d4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam zamiar kupić Xbox 360, zastanawiam sie nad wersją Elite lub Arcade

    taki widzę różnice:
    Elite
    Dysk twardy 120 GB
    Headset tak
    Kabel sieciowy tak
    Wygląd Matowy czarny
    ok 1200 zł

    Arcade
    Dysk twardy nie
    Headset nie
    Kabel sieciowy nie
    Wygląd Matowy biały
    ok 700 zł

    i moje pytania brzmią:
    1. (ELITE) co mi daje podłączenie do internetu oprócz grania online i ściągania dem ?
    2. (ARCADE) jak mogę do niego dokupić dysk i zamontować? czy dysk zewnętrzny HDD z zewnętrznym zasilaniem i portem USB da się podłączyć do Xboxa 360 ?
    3. o co chodzi z tą płyta JASPER oprócz ze jest nowsza czymś sie różni?
    4. jak można zrobić aby Xbox 360 czytał kopie oryginalnych wersji gier? czy dalej jest gwarancja?
    5. Czy można oglądać filmy na DVD lub w formacie avi? i czy to prawda ze rmvb tez ?
    6. za co można dostać bana na konsoli??
    7. co to iXtreme ?
    8. jak zrobić backup konsoli?
    9. czy arcade może się łączyć z internetem?
    10. czy poza dyskiem w elite przemawia coś jeszcze ze jego kupnem? Graficznie jest to samo, tylko wyposażeniem sie róznią?
    11. jakie ma wyjścia (porty) wersja arcade? ma hdmi? i euro złacze lub czincz? USB ?

    Dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sekPL

    sekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Rozmowa z ludźmi,dodatki do gier, dema, granie w sieci ;] + do większości kupowanie abonamentu gold-Ale dlaczego Elite? Na arcadzie też możesz grać przez neta ;]
    2.Możesz dokupić dysk do konsoli, oryginalny microsoftu.Podłaczasz poprzez obudowę lub kabelek-tasiemkę.Możesz też kupić nieoryginalny-tańszy, działa szybciej
    Dysk Oryginalny do xbox 360 ŚWIĄTECZNA PROMOCJA (847895542) - Aukcje internetowe Allegro
    3.Ma poprawione chłodzenie, mniejsza szansa na wyskoczenie rodda/e74 itd.
    4.Przerabiasz sam-Skoro pytasz to pewnie nie wiesz jak, lub w jakimś serwisie-Jest to nielegalne i karalne i nie etyczne nie moralne ;]I raczej tracisz gwarancję
    5.Można, musisz podpiąć do netu żeby się dało, pobierze stosowną aktualizację
    6.Za przeróbkę-piraty.tylko za to-Ewentualnie za oszustwa w grach-mw2 lub opisy gracza.
    7.Jest to coś co umożliwia Ci granie to kopiach zapasowych-najprościej
     
  4. photography.d4

    photography.d4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sekPL Dzieki za obszerne info
    ale jak arcade niema dysku to jak zapisze tą aplikacje? na karcie pamięci? jakie tam są karty pamięci? i do ilu można jest rozszerzyć?
     
  5. sekPL

    sekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak na karcie pamięci.
    Ta aktualizacja to parę kb.
    Tak jak napisałem możesz dokupić dysk do arceda
    KArty pamięci dodawane to 256mb.
    Są jeszcze 512 ale to musisz sobie kupić osobno ;]
     
  6. photography.d4

    photography.d4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    posiadam dysk zewnętrzny pod USB 1 TB Segate z zewnętrznym zasilaniem, dało by rade ominąc X/a tak aby ten dysk podłączyć?

    a co z tymi portami jakie są? zącza itp?
     
  7. sekPL

    sekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na to pytanie Ci niestety nie odpowiem, ale wydaje mi się że nie ;/
    poprzez obudowę dysku podłączysz ;]
    Tyle ja wiem
    pozdro
     
  8. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    nie, musi byc specjalny dysk wd


    porty: 88 i 3074


    wiecej o xbox live
    Xbox Live FAQ | Artykuły
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Warn dla autora przez pytania, które padły już tysiące razy na tym forum

    A temat ląduje w koszu!

    P.S. Elite można spokojnie dostać za 1000zł a nie 1200zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum