1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wybór Xboxa 360 z kinect.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HumanPL, Luty 9, 2014.

  1. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witajcie. Na urodziny upatrzyłem sobie konsolę do gier głównie z racji kinecta, aktualnie mam Nintendo Wii i jestem zadowolony z gier ruchowych itp tylko np w takiego Coda:MW3 ciężko gra się na Wiilocie. :) Na stronie mediamarkt znalazłem właściwie dwie pozycycje, tą: Konsola MICROSOFT Xbox 360 4 GB + Kinect + Kinect Adventures + Kinect Star Wars, Konsole - Media Markt lub Konsola MICROSOFT Xbox 360 250 GB Matowy + Kinect + Kinect Adventures, Konsole - Media Markt i zastanawiam się czy opłaca mi się dokładać do wersji z dyskiem 250GB? Ogólnie chciałem kupić jakąś używkę ale raczej wolałbym wziąć nówkę na raty. Na gry właściwie nie patrzę bo i tak osobno będę chciał sobie kupić Dance Central jakieś wyścigi itp. No i jak z awaryjnością konsoli? Kuzyn mi opowiadał o tym czerwonym błędzie trochę się naczytałem że niby slim już tego nie ma ale wolę się upewnić bo nie raz mam tak że jak zacznę sobie graćw Just Dance na WII to nawet nie zauważę że minęły już 3 godziny :p. Także prosiłbym o odpowiedź z krótkim uzasadnieniem czy warto dokładać do dysku? I czy jest możliwość że się popsuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Witaj
    Weż tego za 999 zł i dokup sobie dysk. można już kupić za 150-170 zł
    Dysk jest potrzebny do nowych gier takich jak rivals czy BF4 do instalacji tekstur.
     
    1 osoba to lubi.
  4. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale bez dysku też da się normalnei grać w gry? A jak z działaniem konsoli? Nie zawiesza się itp
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Da sie grać, ale musisz odpowiedziećsobie czy chcesz przerabiać konsolę czy nie.
    Jeśli masz zamiar przerabiać na RGH to hdd nie jest potrzebny (za 300zł wsadzisz do konsoli 1TB), jeśli masz zamiar śmigać tylko na oryginałach to hdd jest wskazany.
     
  6. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jak wygląda przeróbka xboxa? Jakie są koszta itp? A no i tak w praktyce ile m musi być od kinecta i czy robi różnicę czy stoi gdzieś nisko czy wysoko?
    @Edit przejrzalem na szybko i nie będę przerabiać konsoli, zawsze mogę używaną grę z allegro mieć. A wolę mieć multi i się nie martwić że dostanę bana na konsolę a do tego montowanie chipa itp to sobie odpuszczę. :) To wtedy dysku nie muszę mieć? A savy z gier będą na tych 4GB?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    rgh koło 160zł , LTU koło 300zł, kinect od podłogi koło 1metra odległość od kinect min od 2,5metra
     
    1 osoba to lubi.
  8. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    I ja cos dodam do kinecta jest tez podstawka na telewizor

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Myślę że miejsca mi wystarczy jedynie bym zrobił przemeblowanko :D A po kupnie wszystko podłączam wkładam płytkę i gram czy muszę coś konfigurować itp?
     
  10. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ta podstawka jest w zestawie czy jak ?
     
  11. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Podstawka kosztuje 20 zl, tak wkladasz i grasz.

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  12. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    taka podstawka by sie przydala bo mam tv stosunkowo nisko. a gdzie ja dostane
     
  13. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Poszukuj na ceneo w dodatkach do x'Box'a

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  14. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok dzieki, to reasumując lepiej jak kupię tego x'a bez dysku i dysk kiedyś osobno jak będzie potrzebny?
     
  15. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli interesowała by Cię używka to sprzedaje swoją slim 250 GB z kinect LT 3.0 ogólnie wszystko co w zestawie a jako bonus mogę zarzucić Ci jakieś 50 gier :-D tylko jaka cena? :)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  16. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja osobiście bym poszukał konsoli używanej 1-3 miesiące, cena trochę niższa a konsola prawie nowa.
     
  17. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tylko że ja na raty jak już to bym brał. 30x50zł ;)
     
  18. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To akurat nie ma związku idziesz do banku po pieniążki i raty tez masz :)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  19. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na allegro są raty PayU, ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa bo nigdy nie brałem nic na raty.
     
  20. Lera1n

    Lera1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    90
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Daleko
  21. HumanPL

    HumanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    http://www.euro.com.pl/konsole-xbox...t-adventure-kinect-sports-forza-horizon.bhtml wybrałem ten zestaw, może być? Jakiś nowszy model x'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum