1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyciąganie klucz lite on 0225

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BugMN, Styczeń 22, 2012.

  1. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema. Czy mógłby mi ktoś krok po kroku napisać jak wyciągnąć klucz z tego napędu za pomocą usb probe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  4. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    a napęd odblokowany jest ?
    Podłączasz do USB Probe (zasilanie), i pod kompa SATA, odpalasz JungleFlasher, zakładka DVDKey, szukasz swojego portu, SlimKey, wyskoczy okienko naciskasz NIE, zapisujesz pliki i to jest ten cały klucz poźniej wgrywasz LT i śmiga :)
     
  6. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napęd odblokowany. Tylko nie jestem do końca pewny jak to usb probe z xboxem połączyć. Jakby ktoś mógł jakieś foty albo opois dokładny
     
  7. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konkretnie jak podłączyć napęd z usb probe
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a to usb probe posiada zasilanie dla napędu ? daj linka albo zdjęcie co dokładnie masz, bo usb probów jest sporo i każdy inny.
     
  9. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież masz tam 3 piny (ktoś zaoszczędził na pozostałych) gdzie podłączasz kabel do napędu, nawet jest narysowana ramka z której strony są takie 2 wypustki. Raczej się pomylić nie można.
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No przecież masz narysowane z której strony są te "wystające" tak podłączasz. Raczej źle podłączyć nie idzie, a jak chcesz próbować to lepiej nie bo napęd się spali :)
     
  12. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem że narysowane ale kąkretnie który kabel
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ten co masz w xboxie od zasilania, wyciągasz go i wkładasz do napędu a drugi do USB Probe (tylko nie pomyl tych pinów)
     
  14. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli dla upewnienia tn kabel co orginalnie zasila napęd mam wyciągnąć z płyty i pod usb probe
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, ten kabel z płyty głównej, który zasila napęd ;)
     
  16. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I znowu kłopoty gdy podłącze probe do napędu i włącze zasilanie to świeci się tylko jedna lampka i napęd nie jest zasilany.
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    sprawdz czy naped dziala pod konsoa jeszcze

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  18. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A nie możesz zasilać napędu prosto z konsoli ? Skoro masz jakiś problem z tym probe.
     
  20. BugMN

    BugMN Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robiłem tak ale wyskakiwał mi w tedy błąd, i ktoś doradził mi abym sprubował z probe i powinno się udać.
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zasianie moze byc dowolnego źródła

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum