1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wyciąganie klucza napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jarzyna7652, Kwiecień 23, 2013.

  1. jarzyna7652

    jarzyna7652 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    :welcoming:Witam,
    Posiadam konsolę Xbox 360 Premium, 20GB dysk. Chciałbym przerobić swoją konsolę, lecz potrzebuje do tego klucz napędu. Jak go "wydobyć" ?:courage: Mój napęd masz żółte kabelki, więc stwierdzam, że to Phillips.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Podlacz do pc . Jungle flasher dac unlock benq i zrobic read zgra wszystko i pozniej flasj z kluczem . Wiecej jak w search wpiszesz flash benq
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak nie ma lt 1.5 To bez probe klucza nie wyciagnie.
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Probe może sobie sam zrobić.

    [​IMG]
     
  8. jarzyna7652

    jarzyna7652 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ja miałem juz wcześniej przerabianą konsole, ale wgrałem aktualizację do niego i nie czyta mi nagrywanych gier i dlatego chce przerobić ją ponownie, lecz teraz już sam ;)
     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Gdybyś miał DVDKey to zabawa z probe by Cię minęła.
    Teraz po aktualizacji masz oryginalny firmware w napędzie i wszystko musisz przejść od początku.
     
  10. jarzyna7652

    jarzyna7652 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Wszystko, czyli co muszę zrobić po kolei ? Jestem zielony w tej kwesti, sorki... :)
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Probe v3 cos 35zl w jungle igle przylozyc do punktu mpx i pojdzie . Mega trudne to nie jest przejrzec dobrze poradnik.
     
  12. jarzyna7652

    jarzyna7652 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    A nie mogę zrobić sam takiego probe?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    mozesz masz pare postów wyzej jak w tutku tez jest
     
  14. jarzyna7652

    jarzyna7652 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ale co mi będzie potrzebne do tego? Patrzę na ten obrazek i mnie przeraża.. :) Z czego to jest zrobione?
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Kilka postow wyzej ci napisali ,ze tak.
     
  16. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1. Przygotuj probe (post #6)
    -> przerabiasz przewód zasilający napęd w konsoli - po wszystkim możesz wszystko zdemontować i wrócić do pierwotnej wersji.

    2. Odczytaj DVDKey - PMT Hack (post #2)
    3. Wgraj firmware (post #2)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum